Freidig-kalender på mobil eller PC
endre ny alle
Det er kanskje en godt bevart hemmelighet, men Freidig-kalenderen finnes på ICAL-format. Det betyr at den kan importeres i andre kalendere for eksempel på mobiltelefoner og PC-er og vises sammen med dine øvrige avtaler. Jeg har laget en oppskrift for Outlook og en for Android uten Outlook (se Les mer). Framgangsmåten er liknende for andre kalenderprogrammer. Ta kontakt med Olav eller meg om du lurer på noe. Kalenderens adresse er http://freidig.idrett.no/o/php/kalender_ical.php
- Helge.
Oppskrift for Outlook
Les mer
bilde

Står du på o-folk epost-lista?
endre
Epost-lista "O-folk" er sentral og brukes til å informere om alle slags aktiviteter i O-gruppa. Medlemskap er imidlertid frivillig og uavhengig av om din epost-adresse er registrert i vårt adresseregister. Man blir ikke automatisk innmeldt. Hvis du 12. januar fikk invitasjon til årsfest så står du på lista. Om du ikke står der kan det for eksempel skyldes at du har skiftet epost-adresse. Da forsvinner den gamle automatisk fra o-folk. Ønsker du å bli med på lista så kan du melde deg inn selv via "Organisasjon" "e-post-lister" i menyen til venstre eller sende en mail til paameld14@freidig.idrett.no.
- Helge

Vil du begynne hos oss?
endre
Møt opp på våre treningskvelder hvis du er interessert i nærmere kontakt med oss. Vi tar imot nybegynnere og erfarne i alle aldre. Vi har treninger for alle aldersgrupper hele året (en pause om høsten) og nybegynner-instruksjon på alle utetreningene om sommeren. Se kalenderen på toppen av siden.