Ungdomsløp 2 (28.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tillerbyen
Arrangør: Trollelg
Land: Norge
Disiplin: Skogssprint
Distanse: 2.78 km
Tid: 15:35
Har ofte slitt og bommet mye i skogssprint, og selvtilliten ble ikke akkurat noe bedre etter Trondheim Open Sprint. Skulle prøve å unngå små 10-sekundersbommer.

Post 1: Kunne kanskje løpt en rettere linje fra jeg tok av stien, men gjennomfører bra.
Post 2: Planen er å løpe så og si rett på, med litt hjelp av stien som gikk nærmest streken. Tar feil sti, og havner innom femte. Skjønner det kjapt, men taper nok litt. +10-15 sek.
Post 4: Tenker egentlig rett på her og, men når jeg ser hvor nærme veien er ut av tredje, klarer jeg ikke å motstå fristelsen. Tror det lønte seg.
Post 5: Kommer opp på stien og blir overrasket da jeg ser en myr til høyre. Uten å se på kartet løper jeg utpå den, fordi jeg skulle løpe over en myr inn i posten. Skjønner at jeg har tatt av for tidlig når jeg krysser en bekk.
Post 8: Ligger på etterskudd, og begynner å løpe mot 6. ut av 7. Innser det heldigvis kjapt. Løper rett på, men tror det hadde lønt seg å løpe en rundtvariant. Nøler litt inn i posten. +15 sek.
Post 11: Ser at denne posten kan være vanskelig, og tvinger meg selv til å løpe på kurs, istedenfor å bare løpe av gårde. Har litt dårlig kurs, men justerer meg inn. Nøler inn i posten. +5 sek.
Post 12: Løp på stien, men GPS'en mener noe annet. Burde tatt av tidligere.
Vis kommentarer (0)
 
Ungdomsløp 2 (28.05.2015) Ungdomsløp 2 (28.05.2015)