Trondheim Sprintcup 5 finale (06.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lilleby
Arrangør: Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.76 km
Tid: 16:43
Gikk ut først, 9 sek foran Vindal, 13 sek foran Oskar og 53 sek foran Vegard. Hovedmålet i dag var å kontrollere inn seieren i H 13-14, men hadde vært morsomt og slått Oskar og Vindal.

Har ikke funnet igjen førstepost på kartet før startpost plutselig kommer, og tar det først veivalget jeg finner. I det jeg stempler på posten ser jeg Oskar og Vindal rett bak meg, og skjønner at de har utnyttet ryggen min. Beholder ledelsen til andre, men slipper Oskar, som har lik gafling, forbi meg til tredje. Til 8. løper vi forbi der jeg egentlig har lyst til å løpe. Vurderer å fortsette bort til det åpne området, men synes det ser forbudt ut der. Tar ingen sjanser, så jeg snur og taper ca. 20 sek. Her mister jeg Oskar så og si for godt.

På tolvte føler jeg at jeg har en litt dårlig stempling, så snu og stempler på nytt. Ut av 14 møter jeg Vindal, og til 15 løper jeg forbi der jeg egentlig har tenkt til å løpe. Istedenfor å fortsette og løpe inn neste inngang, snur jeg. Her passerer Vindal meg.

En god avslutning på løpet, men kommer aldri opp til Vindal. På slutten begynner jeg å tenke på tio, så presser meg ikke.

Vis kommentarer (0)
 
Trondheim Sprintcup 5 finale (06.05.2015) Trondheim Sprintcup 5 finale (06.05.2015)