Smaaleneneløpet (26.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kjölen
Arrangør: Indre Østfold OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 4.61 km
Tid: 33:28
Hadde lyst til å gjøre som igår; unngå noen store bom. Dette gikk ikke helt etter planen...

Går bra på de første postene, bortsett fra 10-15 sek tidstap til 2, hvor jeg nøler å blir litt usikker inn i posten. Burde også kanskje løpt mer til høyre ut av 3. post, slik at jeg hadde unngått S-en jeg fikk.
Til 4. skjærer alt seg. Fikk en skikkelig "aha"-opplevelse når jeg la inn GPS-ruten min. Trodde jeg hadde vært et helt annet sted. Synes jeg har en litt rar retning på myra ut av 3, og hvis jeg ikke husker helt feil, så tror jeg at jeg snudde kartet mitt. Snudde det tydeligvis 90 grader feil, og havner utpå en sti. Stien tror jeg ikke står på kartet, og at den går over kollen på vei til posten. Det punktet hvor jeg skifter retning, er når jeg kommer til en gul flekk, og tror det er den som er sør-øst for 4. posten. Løper da opp, men skjønner ingenting når posten min ikke er der. Ser den gule stripen, men vet ikke hvor på den jeg er. Går inn i sauemodus, og tar meg inn når jeg får hjelp av postmannskap på en post i søkket ved skiløypen. Kommer ut på skiløypen og finner posten. 6 minutter bom er et faktum.
Får en liten krok inn i 5, og taper 15-20 sek.
Dårlig retning til 6, og ble forvirret av noen poster som ikke var mine. Taper 50 sek.

Fra 6 og inn går det fint. Utrolig at et løp med en bom som på 4 holder til en 5. plass. Jeg var tydeligvis ikke den eneste som bommet idag.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet (26.04.2015) Smaaleneneløpet (26.04.2015)