Tour de Trondheim Dag 3 (31.08.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gråkallen
Arrangør: NTNUI Orientering
Land: Norge
Disiplin: Jaktstart langdistanse
Distanse: 4.59 km
Tid: 34:21
(Lånte Jo Even sin kartfil, så strekktiden på bildet er ikke min.)

Gikk ut i tet, 2 min og 36 sek foran Jo Even og ca. 4 min foran Mats og Audun fra Stjørdals-Blink, som etterhvert skulle vise seg å bli veldig skumle. Vegard skulle egentlig vært mellom meg og Jo Even, men stilte ikke pga. av sykdom.

S-1: Tenker før start at det er veldig viktig å gå rett i 1. post. Dette klarer jeg da ikke. Skrenten posten lå på var veldig lang, så jeg kom litt for langt til høyre og skjønte ikke hvorfor det ikke var noen post der. Møter Lene fra Byåsen og skjønner at hun har vært på posten. +30-40 sek.
1-2: Ser med engang at jeg må ned på stien. Følger den et stykke, før jeg kutter over en myr. Ser i ettertid at jeg burde løpt stien helt ned til myra, for så å løpt over kollen. Finner posten enkelt. + 30 sek.
2-3: Bra. Ikke veldig krevende strekk.
3-4: Ser med engang at jeg må komme meg opp på stien. Den første skrentrekka jeg klatrer opp, tror jeg er den som er mye lenger opp i myra. Tenker derfor at jeg bare kan kutte over den og så komme til stien. Men det kom jo aldri noen sti! Fortsetter bare i sånn ca. retning og kommer oppå stien tilslutt. Har ikke peiling på hvor jeg er da jeg kommer oppå stien, men skjønner at jeg er i nærheten. Finner den etter 1 minutts leting. + 2 min.
4-5: Selv om det er klatrestrekk, er jeg så redd for å bomme at jeg løper rundt.
5-6: Tidenes smell. Trøkker til bra over myra. Ved hjelp av quickroutes fantastiske teknologi har jeg funnet ut at jeg brukte litt over 4 min fram til rett ved posten. Bommen tok omtrent akkurat like lang tid. Tenker at hvis jeg fortsatt leder er det et mirakel. Idet jeg endelig får øye på posten, ser jeg Audun og Mats løper ut fra 7ende.
6-7: Er så irritert at jeg nesten griner.
7-8: Hører fra speaker at jeg er litt over 1 min bak Mats og Audun som leder.

AVSLUTNINGEN:
Ser at Mats har en god luke på Audun bortover myra. Her har jeg egentlig lyst til å gi opp, men ser at jeg tar inn på litt på Audun. I det jeg stempler på ellevte ser jeg hverken Mats eller Audun på myra og tenker at de kanskje har bommet. Dette får jeg bekreftet da jeg løper ut fra tolvte og de kommer inn. Jeg er i ledelsen! Løper alt jeg har til siste og ser at jeg har stor nok luke til å juble litt i innløpet.

Et utrolig dårlig løp, men veldig fornøyd fra 6ern og inn.
Vis kommentarer (6)
 
Tour de Trondheim Dag 3 (31.08.2014) Tour de Trondheim Dag 3 (31.08.2014)