NM ultra (19.08.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grønliheii
Arrangør: Høydalsmo IL
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 15.76 km
Tid: 104:03
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 201
Gjør tingene mine bra i innledningen, og selv med mye å gå på gjennomføringsmessig til både 2, 4 og 6 har jeg unngått store feil fram til første melde (7. post), og ligger her oppe på 4. plass.

Står litt for lenge på 7. post og sjekker andre varianter enn rett på på det evig lange 8. strekket, og klarer dessverre å finne venstrevarianten som jeg til slutt ender opp med å ta. Her ryker løpet for min del, taper nesten 8 (!) minutter til beste strekktid. 2-3 av disse minuttene har jeg nok tapt på gjennomføring, men nærliggende å tro at jeg ihvertfall kunne løpt 5 minutter raskere på en brukbar gjennomføring rett på.

Helt uvitende om at jeg har tapt så mye på langstrekket fortsetter jeg og løpe i tro på at jeg er i ferd med å gjøre et bra løp. Blir likevel for mye tidstap på slutten; 1min bom til 11 og feil veivalg til både 12 og 13. Kommer i mål og tror jeg har gjort et ganske bra løp med bra fart, og blir både overrasket og skuffet da jeg ser at jeg er 12 minutter bak, helt nede på 9. plass. Viser seg heldigvis etter hvert at det meste av dette er tapt på veivalg, noe som hjelper litt da jeg umiddelbart etter løpet trodde jeg hadde tapt det på løpsfart.

Uansett morsomt å løpe ultra for første gang, og bare å komme seg på et veivalgskurs før neste års utgave ;)
Vis kommentarer (0)
 
NM ultra (19.08.2018) NM ultra (19.08.2018)