O-festivalen mellom (24.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skytterkollen
Arrangør: Fossum
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.07 km
Tid: 33:14
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 209
Revansjesugen etter gårsdagen og klar for en teknisk mellomdistanse. Åpner stabilt og bra og de 4 første postene sitter som de skal. Kommer med Paul på vei til 5. og tenker kanskje vi skal til samme post, så henger meg på. Skjønner etterhvert at det ikke er tilfelle og jeg ender opp med en håpløs høyrebue, taper nok rundt 20 sek. 6. er bra, tror jeg gjør lurt i å ta høyde i inngangen. Store deler av sjuendestrekket er meget bra, men nøler noe fryktelig inn i posten. Synes kollen posten ligger på er gigantisk, så tør ikke beine opp til den, men tar i stedet flere kartstopp for å forsikre meg om at jeg er riktig. Går nok nesten så mye som halvminuttet her.

Videre flyter det egentlig bra på frem til 11. post. Ligger her på en relativt klar 4. plass under minuttet bak leder, men til 12. skjærer det seg. Har egentlig full kontroll på strekket, og er sikker på at jeg kommer til å treffe posten i det jeg ser en post som ligger oppå høyden på noe som ser ut som en skrent. Konkluderer med at den posten må ligge på skrenten på høydepunktet nordvest for 12. post (selv om jeg ikke helt skjønner hvordan jeg kan ha havnet der), og vinkler tilsvarende nedover mot høyre. Skjønner ingenting da jeg plutselig kommer ned på myra og roter litt til før jeg skjønner tegninga; posten jeg så istad var 12. post... Går litt over minuttet, ufattelig irriterende.

Stresser litt videre til 13. og blir her tatt igjen av Aurebekk som startet 2 min bak. Begynner å bli sliten og sliter litt med å henge på, men har øyekontakt ut på sisterunden og videre frem til 16. post. Til 17. post gjør jeg nok en helt idiotisk feil; er på vei til å klatre opp på kollen posten ligger på i det jeg plutselig får det for meg at jeg er på den gule kollen øst for posten. Løper derfor vestover, men innser det etter litt og det ryker nye 35-40 sekunder. Greit derifra og inn.

Ekstremt frustrert i etterkant. De to ordentlige tidstapene mine kommer rett og slett av at jeg tror jeg er feil når jeg er riktig, og ekstra bittert blir det på 12. post der jeg tilogmed så posten. Hadde et veldig bra løp på gang, og selv om jeg nok ikke hadde blitt bedre enn nummer 4 uansett, smaker det litt bedre med en 4. enn en 7. plass. Tar likevel med meg at jeg løp veldig bra i perioder, og hvis jeg stoler litt ekstra på egen orientering kan det bli veldig bra neste gang.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen mellom (24.06.2018) O-festivalen mellom (24.06.2018)