O-festivalen lang (23.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bærumsmarka
Arrangør: Fossum
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 9.12 km
Tid: 65:24
Gj.sn. HR: 187
Maksimum HR: 205
Forberedt på en varm og krevende langdistanse. Gira på å vise at jeg kan løpe i skogen også.

Åpner nølende til 1. post, kommer ikke inn på kartet med en gang. Bommer ikke, som jo er det viktigste. Velger det beste veivalget til 2. post, men går en del tid på gjennomføringen fram til den store stien. 3. er bra gjennomført. Dagens første postbom kommer til 4. hvor jeg blir lurt av H21-posten og drar innom den før jeg skjønner greia. Ryker 25 sekunder. 5. post er veldig bra. Er på vei nedi den grønne myra ved 6. post og må ta en ekstra kartstopp for å unngå bom der.

Til 7. vurderer jeg inngangen til posten fra venstre som bedre enn høyre og rett på, og traséen som vel så fin. Fin utgang fra 6, men skulle bare fortsatt og fulgt myra rundt heller enn å begynne å rote inn i grønten. Den største feilen på strekket kommer uansett inn i posten, hvor jeg gjør en håpløs parallellfeil. Misforstår hvor langt det flate platået inn mot posten skal være, så tror jeg har kommet langt nok da jeg kommer til den lille gule kollen. Når jeg umiddelbart ikke finner posten løper jeg bare rundt på måfå uten å ta meg ordentlig tid til å lese meg inn. Tar meg selv i å tenke "er ikke denne kollen litt liten?", men fortsetter letingen før jeg omsider etter 3 minutter skjønner greia. 4 min tapt på strekket ca, 1min på gjennomføringa i starten og 3 min inn i posten.

Etter dette går lufta litt ut av ballongen. Gjennomfører dårlig til 8. og kroker til 9. Rar ekstrasving på grusveien til 10. også. Blir tatt igjen av Arntzen på stien til 10. og legger kartet litt i baklomma. Inn mot posten kommer også Aurebekk og Mats, og da begynner det virkelig å gå fort. 12. post har jeg ingen forklaring på. Tror nok ingen av oss så noe særlig på kartet, tilogmed ikke den som lå først. Løper greit derifra og inn, mene er sliten.

Løpet holder til en 7. plass, noe som i og for seg er bra etter hvordan det utartet seg. Gjør egentlig et bra løp fram til 6. post, men etter dette er det katastrofe. Må bare lære av de feilene jeg gjør og finne ut hvordan jeg kan løse det bedre neste gang.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang (23.06.2018) O-festivalen lang (23.06.2018)