NM sprint finale (26.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Badedammen
Arrangør: Stavanger OK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.01 km
Tid: 15:55
Roter det til fullstendig i finalen. Åpner på verst mulig vis ved dårlig veivalg i starten til 1. post, i tillegg til at jeg løper rett inn i et gjerde og må runde det. Taper 20 (!) sek til bestestrekk. Gjør nok en feil til 2. hvor jeg løper forbi veien jeg skal inn og må snu, nye 10 sek tapt. Ligger 26 sekunder bak allerede på 2. post. Bestestrekk til 3 og føler jeg begynner å finne igjen flyten, men presterer å misse stemplinga på 4. post og må snu, taper nok 6-7 sekunder. Stresser videre og tar et tullete veivalg til 5, burde bare løpt rett ned. Deretter en god periode fram til 9. post. Til 10. tenker jeg egentlig å løpe veivalget mer rett på siste del av strekket, men får det plutselig for meg at det er sperret der og løper en lengre venstrevariant i stedet - ryker nye 10 sekunder. Stresset på passering og presterer jaggu meg å bomme der også, ved å stoppe opp og lete på muren før 12. post... taper drøye 10 sekunder og har dårligst strekktid av samtlige. Feil veivalg til 13 og tror 14. ligger på innsiden, ryker 15 sek på disse to til sammen. Tar nok en gang feil veivalg til 16, er 6 sek bak bestestrekk men tror nesten man taper mer. Løper vel greit derfra og inn, men litt demotivert etter alt rotet.

Totalt tidstap på over minuttet hører ingen steds hjemme i et sprintløp, derfor oppløftende å se at jeg ikke er mer enn 58 sekunder bak vinner med et slikt løp. Kokte rett og slett over i topplokket gjennom hele løpet, stresset hele veien og tok meg ikke tida.
Hadde ganske mye mer inne enn en 8. plass i finalen idag, fantastisk form fysisk, men mentalt var jeg rett og slett ikke på plass. Bare å glemme dette og se fremover.
Vis kommentarer (0)
 
NM sprint finale (26.05.2018) NM sprint finale (26.05.2018)