KM Lang (03.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mostadmarka
Arrangør: Freidig
Land: Norge
Disiplin: Lang
KM langdistanse i et terreng jeg aldri har løpt i. Var forberedt på en tung langdistanse, men følte meg bra på oppvarmingen.

S-1: Vurderer rett på, men går for det jeg tenker er det sikreste og beste veivalget; rundt høyre. Gjennomfører veldig bra og løper fort, men taper tid. Ser ikke det innlysende venstreveivalget. Vegard er den eneste (jeg vet om) som tar veivalget, og jeg taper minuttet.
1-4: Tar sikre veivalg og gjennomfører bra. Sikrer med myra til 2. Litt knot i inngangen til 4. Taper nok på å løpe over den lille kollen med skrent på etter den første myra til 3.
4-5: Knoter i utgangen, og det går nok 15 sek der. Burde bare løpt ned på myra jeg kom fra. Løper et sikkert rundtveivalg og gjennomfører bra. Hadde nok tjent på å være litt mer offensiv inn i posten - løpe småmyrene opp istedenfor grøfta.
5-6: Vurderer rett på som ganske vanskelig å gjennomføre bra og mye opp og ned, så løper nok en gang rundt. Holder god fart og gjennomfører OK. Taper litt til Vegard og Mats som løp rett på.
6-7: Gjennomfører veldig bra fram til veien. Etter det blir det litt mye opp og ned på kollen og en del nøling, men bommer ikke. Bestestrekk.
7-8: Rotete strekk. Dårlig utgangsretning, og kommer bort i en del dritt nedover bekken og videre på strekket. Mer vindfall en det som framgår av kartet. Nøler litt inn i en ganske krevende post, men unngår bom.
8-9: Dårlig retning og bommer 15 sek.
9-M: Meget bra. Finner en fin trasé gjennom vindfallene til sistepost.
Vis kommentarer (0)
 
KM Lang (03.09.2016) KM Lang (03.09.2016)