Tradisjonsbærern (31.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Henriksåsen/ Solemsåsen
Arrangør: Byåsen IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Målet før start var å gå helt feilfritt, ettersom alle skogsløpene jeg har løpt i år har endt med minst 1-2min bom..

Post 2: Fornøyd med veivalget. Ganske rett på og gir en sikrere inngang enn høyre. Forenkler bra fram til skrentene, senker farten og finleser inn i posten.
Post 4: Bra løping og har god flyt. Tar igjen Vindal med 4min ved myra midt under streken. ca. 10sek bak beste strekktid i seniorklassen.
Post 5: God kontroll fram til myra. Vindal ligger i rygg. Følger
vekstgrensa inn, men nøler litt når posten ikke ligger der jeg vil ha den. Posten ligger nok også litt for høyt. +15-30sek
Post 7: Planlegger å dra ganske rett på med myra høyre for posten som siste sikre. Løper ned søkket, videre over hogsten og myra. Litt usikker på hvor jeg er når jeg kommer ned på stien, så løper litt bortover og stiene møtes. Løper nedover parallelt med en ny bekk som sikkert har kommet av mye nedbør de siste dagene. Treffer det gule området og tenker det er myra. Får lite til å stemme, men tar meg til slutt inn. Treffer også Vindal på posten som jeg hadde løpt ifra +2-2.30min
Post 8: Bra fornøyd med veivalget. Treffer stien under streken ca. halvveis og får dermed holdt bra fart. Vanskelig inngang, men treffer bra. Vindal løper annerledes fra siste stien og inn.
Post 9: Faller ut fra posten og slår kneet. Har kontroll med myra og høydepunktet midt på strekket, men har litt dårlig retning inn i posten og gjør en parallellfeil med kollen/nesa. Møter Vindal, Hermstad og Lyngen inn i posten, trivelig reunion.( #stugaE, Soria2k15)+1min
Post 10: Går i bra tempo, men alle løper sin egen trase nedover, samler seg oppover. Planen er å løpe stien rundt kollen til venstre for streken, men ender opp med å løpe rett på.

Egentlig et ganske bra løp. God flyt og en grei nok dagsform selv med mye trening i kroppen. Greide ikke å løpe et feilfritt løp, noe som irriterer meg. Hadde nok vært meget fornøyd uten bommen til 7.
Vis kommentarer (2)
 
Tradisjonsbærern (31.05.2015) Tradisjonsbærern (31.05.2015)