Løvspretten, H15-16, Pinseløpene 2015 (24.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mosjømarka
Arrangør: Hamar OK/ Løten OL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Starter iallfall bedre enn igår og gjennomfører 1. strekket bra. Forenkler godt og bruker bare skiløypa bak til å bli fanget opp av. Tror jeg får en liten hjerneblødning ut fra 1. post og løper i helt feil retning. Skjønner det etter 20m, men taper jo sikkert 10sek. Videre går 2. post fint, og 3. går også bra, selv med en litt dårlig trase gjennom mye grønt som kunne vært unngått. Til 4. begynner jeg å orientere til 5. post, derav den dårlige utgangen. Løper egentlig bare på karthusk fra gårsdagen, da vi hadde samme post, men får en stor S og taper over et halvt minutt.

Veivalget til 5. er greit. Burde kanskje løpt litt lengre på tømmerslepet for å unngå det grønne, men greit nok. Det beste veivalget var nok rett på langs de åpne områdene. Til 7. har jeg full kontroll frem til det åpne området i enden av det hvite. Løper deretter på en relativt god kurs, men blir usikker og stopper litt for tidlig. Løper 20m til høyre og ser posten litt lengre frem.

Ligger som nummer 3 på 7. posten. Bestemmer meg for å løpe rett på til 8. Gjennomfører ikke veivalget alt for bra og får en sleiv inn i posten. Lønte seg nok også å løpe stien til venstre. Er veldig sliten når jeg stempler på 8. og greier å løpe rett på vanndammen. Visste heller ikke at man kunne løpe over den så løp rundt. Konsentrasjonen på kartet svikter litt når bena blir tunge på slutten og fokuset heller mer over til å prøve presse. Løper først gjennom et skikkelig stygt grønnfelt til 10. før jeg også løper litt for langt. 11. strekket er forsåvidt greit, men burde løpt mer rett på. Til siste post setter jeg meg igjen fast i noe grønt dritt.. ikke bra.

Når jeg ser tilbake på løpet er plassseringen grei, men avstanden opp til Kasper er ikke innafor. Taper nok en del fra 7. og inn, når det tærer på kreftene.
Vis kommentarer (0)
 
Løvspretten, H15-16, Pinseløpene 2015 (24.05.2015) Løvspretten, H15-16, Pinseløpene 2015 (24.05.2015)