10MILA Herrekavlen (10.05.2015)
Kategori: Viktig konkurranse
Arrangør: OK Linnè & co
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 9
Litt tøft mentalt å legge ut på en herreetappe etter lite søvn, dårlig vær og når Göteborg allerede hadde gått i mål.

Løper helt alene i starten. Dårlig kursløping mot 1., men tar meg heldigvis inn på tårnet. Burde kanskje løpt rundt venstre på sti. 2. går greit, men får en sleiv inn i posten. Burde nok å løpt mer rett på her, litt defensivt veivalg siste halvdel. Til 3. er planen å treffe stupet og skrenten. Ser de aldri og skeiner ut. Skjønner ikke mye når jeg treffer traktorslepet, føler ikke at jeg hadde løpt så langt. Løper litt tilbake og ser en post, men den ligger ikke på noe høydepunkt så gidder ikke å løpe bort og sjekke koden. Står lenge stille og klør meg i hodet før jeg tar meg inn på den spesielle detaljen. Er ganske pissed når jeg løper tilbake og ser at posten jeg så får 3min siden var riktig. Løper videre i aggresjon til 4.og får en sleiv.

Til 6. er planen å ligge litt til venstre for streken for å treffe skrentrekka. Deretter å finorientere på kurvene inn i posten. Skjønner tidlig på strekket at jeg ligger for langt til venstre. Løper over høyden og prøver å endre kursen slik at jeg treffer skrentrekka. Når jeg løper opp på den større kollen, løper jeg opp noen skrenter. Tenker da at jeg er riktig, men ser i etterkant at disse må ha vært for små til å stå på kartet. Skjønner lite av kartet inn i posten og har null kontroll. Mange steiner inne i det grønne og, disse hadde nok vært på kartet i Trøndelag. Skjønner at jeg er for langt til høyre og tar deretter posten greit. Til 8. får jeg svi for feilen til 3. Ser en post og tør ikke annet enn å løpe å sjekke koden, selv om jeg egentlig hadde kontroll. Flaut.

Siste del går greit. Veivalget til 9. er bra, men burde løpt over hogsten inn mot posten. til 10. sjekker jeg nok en gang en post selv om jeg har kontroll. Litt S til 12.

Kjedelig med så mye bom og tunge ben, men artig og bra erfaring å ta med seg videre.
Vis kommentarer (0)
 
10MILA Herrekavlen  (10.05.2015) 10MILA Herrekavlen  (10.05.2015)