Kretsstafetten HL/OLL (13.08.2014)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Ørin-Ørmelen-Øra
Arrangør: Verdal OK
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 2.
S-1: Ble sendt ut som nummer 10-11 av Kjetil(over halvparten ble diska så 5 tellende), litt over 1min bak AOOK 1 med Kasper Fosser. Før start hadde vi diskutert det med å løpe over fotballbanen. Så med engang når jeg tok kartet at posten lå slik at det lønte seg over fotballbanen. Dro på der og tok 3-4 lag. Resten av strekket var bare beining, i det jeg ser posten kommer Øyvind Hjermstad inn fra venstre som gikk ut nummer 2. og "toucher" 15m før meg. Ser også Kasper sin Asker-singlet i det han runder hjørnet på vei mot 2.
1-2: Beiner bare etter Øyvind og tar han igjen litt før posten.
2-3: Ligger i rygg på Øyvind, men blir med han i feil gaflingspost utpå myra. Taper nok 5sek minst her.
3-4: Elendig utgang av 3. Resten av strekket går greit og ser at Øyvind "toucher" noen meter bak meg.
4-5: Løper bare på tråkk og kurs og ser posten i det jeg kommer ut på myra.
5-6: Tar bare en enkel kurs og kommer 5-10m til høyre, men ser posten.
6-7: Ikke super utgang fra posten. I det jeg kommer ut på veien ser jeg et beist i Asker-drakt 10-15m foran. En type fra Varegg kommer og toucher posten rett foran meg, men stopper opp og sier "faen" før han snur.
7-8: Kasper har fortsatt en liten luke, men ligger bak og pusher.
8-9: Kasper kjører 3 trappetrinn om gangen opp trappa, kjenner syra noe villt. Taper litt og ligger 7-8sek bak i det vi løper ned fra trappa.
9-10: Begynner å gå tungt, men ser at det er det siste strekket. Har sett at det ser best ut med høyre og Kasper gjør det samme, han har en ganske drøy luke nå.
10-M: Pusher ut det siste når Tomas sier det står om sekunder og sender en ny "svenske`" ut i løypa, Håvard Eidsmo.

Dagsformen i dag var helt vill, og helt klart min beste sprint! Kanskje det beste løpet i år og. Åpna litt hardt med 3.39min på den 1. kilometern, så tapte 10sek til Kasper fra 8. og inn. Håvard tok å banka AOOK 1 gul og blå på siste etappe og vi gikk inn til seier!
Vis kommentarer (2)
 
Kretsstafetten HL/OLL (13.08.2014)