Hovedløpet Sprint Del 2 (09.08.2014)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Stiklestad
Arrangør: Verdal OK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
12-13: Stemplet på 12. og var klar over at det var kartbytte. På forhånd trudde jeg dette skulle gå helt smuud, men kom meg ikke inn på kartet med engang. Stoppet derfor helt opp etter 5m i kanskje 5sek før jeg skjønte hvor jeg skulle. Beina da bare rett opp mot huset.
13-14: Grei passeringspost der mange faila. Fikk høre at jeg lå 6sek bak August Aasheim Birkeland som ledet.
14-15: Hadde sett på dette strekket i forkant, viste at enten måtte man løpe innenfor huset rett etter posten og så ta den lille brua eller der jeg løp. Viste ikke hvordan det var innenfor huset så løp over den store brua og bort til posten.
15-16: Ganske lett strekk, over den lille brua og så kjøre på bortover veien.
16-17: Også et greit strekk, tråkk inn til høydepunktet.
17-18: Nestbeste strekk uten at jeg løp noe særlig fort, viser bare at folk leste veivalget til neste strekk.
18-19: Ligger på 6.plass på denne posten. Bestemmer meg for en rett på variant over den lille brua. Prøver å kjøre gjennombebyggelsen, men tror jeg møter på et gjerde og løper rundt huset på høyreside. Kunne løpt rundt det på andre siden og tjent en del på det. I tillegg løper jeg på feil side av busken som posten ligger på og så løper jeg litt forbi posten. Taper 3 plasser og ligger nå på 9. +15-20sek
19-20: Ser strekket og løper bare rett på. Kan ha lønt seg med rundt høyre. Tar en plass.
20-M: Løper alt jeg har i spurten. Holder også på å løpe feil, men får nest beste spurttid, dagens andre sensasjon. Tar også her en plass.

Alt i alt en bra sprint med få tidstap. Litt småpirk inne i skogen og en liten bommert til nestsiste. Kunne kanskje greid en 4.plass, men ikke medalje. Har kanskje 30sek tilsammen bom. Men er veldig fornøyd med 7.plass på sprint!
Vis kommentarer (0)
 
Hovedløpet Sprint Del 2 (09.08.2014)