Hovedløpet Sprint Del 1 (09.08.2014)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Stiklestad
Arrangør: Verdal OK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Hovedløpet Sprint. Da var vi i gang med HL-løpene. Kjente meg veldig pigg under oppvarminga og mentalt var jeg skjerpet. Hadde studert det nye kartet ut og inn, Google Maps, flyfoto og PM og var klar for å gjøre en bra sprint.
S-1: ca.15 sek til startpost, ser at det bekkene som er i fokus og at jeg bare kan krysse en bekk og så kjøre på. Får en litt dårlig utgang utfra startpost og setter meg fast i noe grønt, resten går bra. +5sek
1-2: Enkelt strekk, ser posten på lang avstand, vet utgangen til neste post.
2-3:Løper på kurs, er litt usikker i det jeg treffer veien, men skjønner at jeg er for langt til høyre. Løper 10-15m til venstre og ser posten fra veien. +5sek
3-4: Greier å ligge litt på forhånd, løper over brua istedet for veien ved siden av, tror det lønte seg iforhold til rett på. 1sek bak beste strekktid.
4-5: Løpestrekk, bestemmer meg for høyre til 6.
5-6: Allerede bestemt meg for høyre som sagt. Tror kanskje venstre lønner seg i etterkant, men taper ikke noe nevneverdig.
6-7: Løpestrekk, ligger 30sek bak Kasper her med 10sek tidstap ca. Greier ikke helt å holde tempoet hans.
7-8: Skjønte at jeg måtte trøkke til på løpestrekk, får faktisk beste strekktid, tidenes sensasjon.
8-9: Dårlig utgang de første 5m, henter meg inn og taper lite.
9-10: Studert dette huset på Flyfoto og Google Maps, bestemte meg tidlig bare for å kjøre rundt høyre, ble tråkk til venstre etterhvert.
10-11: Dårlig veivalg? Taper bare 4sek til beste strekktid så kan ikke ha vært helt på jordet, men tror vel at det lønner seg venstre.
11-12: Et lite kosestrekk før det forvirrende kartbytte.
Vis kommentarer (0)
 
Hovedløpet Sprint Del 1 (09.08.2014)