Jukola - 6.etp (17.06.2018)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Hälväla
Arrangør: Jukola Hollola Lathi
Land: Finland
Disiplin: Stafett
Etappe: 6
Distanse: 11.74 km
Tid: 68:23
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 189
Jukola 2018. Bra stemning i laget og vi var gira på å vise oss frem. Umulig å sove når gutta leverte på de tre første etappene. Fikk dessverre vite før oppvarmingen at vi var diska på pojken, men prøvde uansett å ikke la dette påvirke meg.

Strekktidene er vanskelig å mekke noe analyse av for et diska lag, men prøver. Ble sendt ut på 55.plass (tror jeg, vi ble kasta ut av liven, men med litt regning ser det slik ut). 15sekunder foran gikk det ut en gruppe med GMOK, Pan-Århus, Paimion 2 og Hällen, jeg gikk ut med en russer fra Black Sea.
S-1: Strekket var fint, dunka bare tråkk og sti. Henta hele gruppa tidlig med unntak av GMOK. Liten kartstopp i ringen, Paimiongrabben fortsatte videre og bomma, fin følelse.
1-2: Jobba videre på, ville ha kontroll med hogsten, siste sikre med store steinen.
2-3: OK, falt et par ganger så var litt irritert.
3-4: Løp litt for nærme grønten, så måtte gjøre en sving midtveis. Litt nøling inn mot posten, da jeg slet med å forstå om jeg skulle ved en grop eller kolle.
4-5: Ut på hogsten, taper nok en del på å løpe over kollen, unødvendig.
5-6: Kunna kanskje løpt litt mer direkte, men stien var OK. Tunga rett i munn inn mot posten, fin kontroll med steinrøysene.
6-7: Kom sammen med en kar fra Kåre, han løp litt feil inn mot posten som gjorde at jeg nølte.
7-8: Inn i teknisk område, kontroll på kurvene og fin kurs.
8-9: Her taper jeg nok litt, havner i røysa. Burde utnyttet den hvite gropa.
9-10: Blitt henta av Kåre igjen, så ligger i ryggen hans. Stempler her som nummer 50, med 27. beste etp tid.
10-11: Vanskelig strekk, prøvde å ligge mellom gropene, og muligens ha kontroll med hogsten. Egentlig ganske lett inn i posten, men nølte veldig på kollen, noe som kan sees på gps-en. Henter Trian, IFK 2 og GMOK.
11-12: Svak utgang.
12-13: På halen av gruppa. De løp akkurat som jeg ville, få tak i stien inn mot posten. Begynte her å bli ordentlig sliten. Fortsatt topp 30 på etappen.
13-14: Begynte å slippe litt, men tok inn her og der på traseer. Vi havnet i noe stein midtveis, burde kanskje løpt en mer høyrebåge. Liten sleiv.
14-15: Helt gåen. Løp bare etter gutta, gikk selvfølgelig i feil gafling. Svakt.
15-16: Ble fryktelig tungt uten noen å løpe med. Elendige traseer, da jeg måtte konsentrere meg mer om hvor jeg plasserte bena enn å løfte blikket. Endte med høyreveivalget - ikke planlagt, men dårlig kurs.
16-17: Seig, undervurderte posten og nølte.
17-18: Løp som en fyllik første halvdelen av strekket - svingete som faen. Dårlig.
18-M: Prøvde meg på en spurt, men helt ferdig og visste også at spurten forsåvidt ikke betydde noe.

Godt fornøyd med løpet. Etter en knapp ukes sykdom og at dette var første hardøkt på ca. to uker så var kroppen de første 45min oppløftende bra. Deretter ganske ferdig, men i forhold til model event var det mange nivå over. Gjør også et veldig fint stafettløp, god på fartstilpasning og gjør ingen grove feil. Eneste bommen kommer på slutten i ørska, ellers bare prik og nøling. Antar 1,5-2min teknisk og 2-2,5min fysisk tapt fra 13 og inn. Taper jo grovt bare fra publikumspost og inn.

Kom inn som nummer 50, med en etappetid på litt over 60. Til slutt kom Sindre inn nummer 55, men teller jo selvfølgelig ikke. Kjedelig uten resultat, men vi viser potensiale og vil komme enda sterkere neste år.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola - 6.etp (17.06.2018) Jukola - 6.etp (17.06.2018)