EYOC Sprint (30.06.2017)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Banska Stiavnica
Land: Slovakia
Distanse: 2.88 km
Tid: 14:18
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 190
EYOC Sprint. Gledet meg veldig. Dessverre ble jeg syk etter O-fest, så slet fortsatt med tett nese og småtett bryst. Visste at det ble mest veivalgsorientering og mye høydemeter. Håpte på topp 6 med et greit løp, tatt formen i betraktning.

Rett før start kjører det en bil forbi starten og en av starterne løper etter, men jeg tenker ikke noe mer over det. Synes det tar lang tid før startpost dukker opp, men rekker å lese et par strekk før jeg begynner å reagere. Må stoppe og lese meg inn, og skjønner deretter at jeg har løpt et stykke forbi startpost. Må snu sammen med min venn fra Portugal i M16 som fikk samme skjebne som meg. Skjønte i etterkant at den nevnte bilen må ha parkert/stoppet foran posten elrns.

Taper iallfall 40sek på dette og nye 5sek på nøling til 2. Deretter en bra periode hvor jeg er pissed og mekker beste strekktid både til 3., 4. og 5. Litt nøling opp mot 6. - et par sek. Formen dreper meg opp til 7., men greier meg greit teknisk. Tror jeg stort sett tar beste veivalg. Blir lagt i kurva av Luk opp til 11., helt ødelagt fysisk. Ser ikke stien til 12. så går 5sek der og.

Et greit løp, men det er vel egentlig ødelagt før det har startet.. Fysisk gikk jeg tom, men hadde holdt til topp 6 likevel. Rett og slett jævlig kjipt.
Vis kommentarer (0)
 
EYOC Sprint (30.06.2017) EYOC Sprint (30.06.2017)