Lørdagskjappen (22.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Våler varde
Arrangør: Moss OK
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.6 km
Tid: 39:23
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 190
Litt for lang mellomdistanse, løypa var ganske krevende, men kunna hatt enda mer intensive i strekk i partiet 4-8. Gjør mye bra idag, og de strekkene som gjennomføres etter planen holder et høyt nivå. Dessverre litt for mange strekk hvor det enten nøles eller bommes.

Til 1. misser jeg stien midtveis og får dermed en dårlig trase + at jeg nøler mye inn i posten. På langstrekket setter jeg meg fast i skrenter flere ganger, ikke nøye nok, og er også for sløv med retningen inn i posten, bommer 1min. Både til 5 og 6 er det dårlige traseer, spesielt til 6. da jeg prøvde å unngå stupene, men ble for langt rundt. Bedre parti herifra og inn, men nøler skremmende mye inn i 9, 11. burde jeg løpt direkte, og greide ikke å gjennomføre "rundt" noe bra heller. Ryker også på en smell til nestsiste. De strekkene som ikke er nevnt over er gode gjennomføringer som jeg tar med meg videre.

Mange av disse feilene skyldes litt for mye sløvhet med retning/løfte blikket. Tror også at mange av feilene automatisk forsvinner med mer konkurransetrening.
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen (22.04.2017) Lørdagskjappen (22.04.2017)