HVGS-trening - O-intervall (22.11.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Skogly Vest
Arrangør: Terje
Land: Norge
Disiplin: O-ints
Distanse: 7.87 km
Tid: 73:27
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 183
Fokus på selvstendig og sikker orientering. Ingen markering i terrenget. Noe ny hogst og en del ny tynningshogst, i tillegg til mye nysnø gjorde det ekstra krevende på fysisk, mentalt og teknisk.

Drag 1: Mye dritt inn til 1. Ørliten sleiv til 2, mye små gule områder til 3. og, men ser ut som jeg stemplet rett til slutt.

Drag 2: Ørliten mp på 4.post, sykt fin bunn i det lysegrønne. Ikke bra nok til 6, burde safet mer før posten ved å følge søkket litt nedover. Tjente en god del på veivalget til 7.

Drag 3: Mye dritt rundt 8, påvirket utgangen. Trodde at gjerdet var stien til 9, så fulgte den for langt, ellers greit utenom til mål da det ble en liten parallellfeil.

Drag 4: Bra, med unntak av 13.post hvor jeg helt klart burde skjønt at jeg ikke skulle løpe noe nedover.

Drag 5: Taper en del på veivalget i starten, mp og. Blir deretter litt lei snø og tryning og løper dårlig teknisk, men pusha fysisk fram til gropa.

Artig økt, kjedelig at terrenget var blitt gjort en del med den siste tiden. Store deler bra løpng, men burde vært litt mer safe med tanke på forholdene ikke innbydde til fart i terreng.
Vis kommentarer (0)
 
HVGS-trening - O-intervall (22.11.2016) HVGS-trening - O-intervall (22.11.2016)