KKC - Finale (26.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Jervskogen
Arrangør: NTNUI/ O-holt
Land: Norge
Disiplin: Natt fellesstart
Distanse: 9.13 km
Tid: 69:27
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 191
Fint å bruke offseason til å trene litt o-tek i høyt intensitet. Gikk ut i fellesstart 20min bak teten, ettersom jeg ikke hadde stilt på noen andre løp.

Går fort mot 1.post, ligger i klynge med Eidsmo, Elias og Dag. Har nok med å henge med så orienterer ikke. Gikk kanskje litt for fort for de og. +2min Dårlig løping til 3. og må jage for å ta igjen gruppa. Bra strekktid til 4. men seigt. Ligger 15sek bak Dag og Eidsmo inn i 5. og ser de stopper og nøler. Nøler litt selv, før jeg løper litt videre. Løper fort på ryggen til Dag til 6. og løper bedre enn han til 7. selv med en dårlig sving.

Kommer til fellesposten sammen med Elias og Dag. Løper rett forbi 8, skrenten lå høyt opp og taper hvertfall 30sek og ryggen til Elias. Ser ryggen til Dag ut fra 9. og løper veldig bra på strekket fram til myra før den store steinen. Så er jeg sløv med retningen og det blir S, itillegg til over 1min bom inn i posten. Mister sjansen til å slå Dag og Elias.
Sleiver på 11, og løper dårlig til 16.post(13 på dette kartet). Bommer litt på siste post og, ellers greit.

Artig løp med bra trøkk, taklet overgangen fra å kontrollere bak til orientere selv bedre enn jeg har gjort før. Selvfølgelig mye som kan gjøres bedre, men hadde en veldig god flyt i dag iforhold til før i år, så er fornøyd med det. 11. beste tid, ca 10min bak Granqa
Vis kommentarer (0)
 
KKC - Finale (26.10.2016) KKC - Finale (26.10.2016)