Blodslitet / NM Ultralang (22.10.2016)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Kråkerøy
Arrangør: FSK
Land: Norge
Disiplin: Ultralangdistanse
Distanse: 19.76 km
Tid: 132:33
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 193
Runde 1: Hadde 9. på dette kartet som 1. Litt overivrig fra start, henger meg på Fosser da jeg trodde han sa han hadde samme gafling og havner i den andre, litt stresset mot min 1. etterpå, men får blod på tann da jeg møter Svensk ut av posten. Gode strekktider på de neste og er sammen med Svensk på 4, rett bak bla. Melsom. Løper dessverre håpløst på den andre delen av denne runden med mye tidstap til 5,7,8. Ødelegger nok løpet her.

Runde 2: Vet jeg har løpt dårlig, men greier å tenke positvt. Vet hvor 1. er. Håpløs utgang fra 2.post på denne runden, og nøler inn i posten. Ikke bra til 4. heller. Her ifra og inn derimot er det bra, og plukker en del plasser.

Fellesrunde: Tror rett på til 1.post er bra, men roter bort over minuttet. Møter en stor gjeng ut av posten når jeg kommer inn. Prøver å jobbe meg opp, men mister de inn i 4, bommer nok rundt 2min her. Håpløst veivalg til 6.post, taper mye. Kommer sammen med Kjetil, Gjermund og Hermstad + en danske som løp for svensk klubb. Håløst veivalg til 8.(24. på kartet her), det grønne var bare dritt, bommer inn i posten og. Bra videre, men elendig inn i posten på langstrekket, veivalget var bra tror jeg. Derifra og inn greit, tjener mye på å løpe venstre til 14. (tredjersiste post), men bommer 1min til nestsiste.

Alt for mye tidstap, må skjerpe meg. Postivt at bena var og at de holdt 2t12min greit.
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet / NM Ultralang (22.10.2016) Blodslitet / NM Ultralang (22.10.2016)