HVGS-trening - Enmannstafett (04.10.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Nilsbyen
Arrangør: Terje
Land: Norge
Disiplin: Fellesstart
Distanse: 7.94 km
Tid: 50:52
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 189
Fokus: Forenkling

Fellesstart med tre hovedrunder + strafferunde hvis man lå langt fremme.

Runde 1 (1.post i søkk): Dårlig til 1. da jeg satte meg fast i en del vindfall. Bra peis til andre, men håpløst til tredje, greide ikke å få meg til å løpe mer til venstre der.. Ble heldigvis ikke med Mats som fortsatte rett over skiløypa. Resten OK, tok inn litt på de med andre gaflinger.

Ekstrarunde: Fikk den lange ekstrarunden, så havnet litt bak ut på runde 2. Godt gjennomført runde tho.

Runde 2 (1.post høydepunkt): Så ingen foran meg, men løp bra på. Bra teknisk og fikk ryggen på Opheim og Mats på slutten, litt nøling inn mot kollen i hogsten.

Runde 3 (X som 1.post): Slapp den lille ekstrarunden og gikk dermed ut i tetgruppe. Ugaflet runde, aka alle hadde denne. Mye lekestativer rundt 1.post så stempla feil. Dårlig vinkling fra myra in mot 2.post så gikk vel et lite minutt der og. Trodde vi lå litt bak som jaget bra med Mats. Fikk en liten luke ut fra 3, men hadde ødelagt kartet inn mot 4.post. Løp da bare mot posten vi hadde på 1.runden, noe som visste seg i etterkant ikke var samme post. Løp gjennom "min" post på vei ut, men heldigvis ble Mats med til den andre og. Trøkka bra opp bakken på slutten og fikk ei luke.

Litt for mye unøyaktig orientering, men artig med mye mann mot mann hele veien. Bra blodslitet-prepp, men satser på at jeg ikke trenger å orientere så mye da.
Vis kommentarer (0)
 
HVGS-trening - Enmannstafett (04.10.2016) HVGS-trening - Enmannstafett (04.10.2016)