NC Mellomdistanse (24.09.2016)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Resafjellet
Arrangør: Stavanger OK/ Sandnes IL/ Ganddal IL/ Ålgard OK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.18 km
Tid: 29:56
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 189
NC Mellom, gira på å få til en god mellomdistanse da jeg ikke har greid det før i år på viktige løp.

S-1: Sliter litt i starten, men forstår etterhvert hvor i terrenget kollen med stup litt sørøst for posten er. Løper rundt den lille høyden inn i posten.
1-2: Holder på å løpe helt feil ut, men tar meg i det. Litt nøling inn i ringen for å finne akkurat hvor posten er.
2-3: Finner ingen gode alternavtiver rundt, så løper så og si rett på. Burde vært litt mer direkte fra den midterste høyden og ned i myra ellers bra.
3-4: Greit, kunne kanskje løpt på bergene, men gadd ikke å løpe opp skrenten. Litt lite kontant inn i posten.
4-5: Bra strekk, fin forenkling fram til myra før posten. Slet litt med å skjønne hvilke steiner som var rundt posten, men stolte på kompasset og traff skrenten, dessverre på den andre siden av hvor posten lå.
5-6: Fant fort ut at jeg ville ligge til høyre for streken, men tok resten av strekket litt etterhvert. Løp noe med Jarvis og fant en fin trase fram til bekken. Derifa litt mye kartlesing, og litt lite forenkling. Også lite kontant i posttagningen, enda den var ganske enkel, så anslår ca. 20sek tidstap.
6-7: OK, men holdt på å løpe forbi den.
7-8: Så Ryen Martinsen på vei til 9.post så ble litt gira og mista kartkontakten. Resulterte i evig mye nøling + bom. +45-50sek
8-9: Istedenfor å ruse på, ble det ekstra mye nøling etter bommen. Kanskje like greit, men var nesten ikke framdrift siste halvdel av strekket. +20s
9-10: Valgte å gjøre det enkelt, men angret i etterkant. Lite framdrift i bløte, tunge myrer. Tipper 25-30sek tapt på veivalget.
10-11: Diffus, men med grei utgang var den løst.
11-12: Igjen litt lite kontant, men unngikk bom.
12-13: Jævli over myra og ned skråningen.
13-M: Litt lite piff

Nådde målet om å få til en bra mellomdistanse i år. Ikke mye postbom, men var nok litt defansiv og ble mye kartstopp inn mot postene. Ikke den supre følelsen som når man treffer hver post kontant, og så løper videre. Til 8. og er nok halvparten av tidstapet bare nøling, så må nok trene på litt høyhastghetsorientering.
Vis kommentarer (0)
 
NC Mellomdistanse (24.09.2016) NC Mellomdistanse (24.09.2016)