Tour dè Trondheim - Dag 2 (17.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gråkallen
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.03 km
Tid: 38:23
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 195
Fokus: Fartstilpasning

Åpner fint med å forlenge førstepost med kraftlinjestolpen. Flink til å ta meg tid til noen kartstopp i det tekniskkrevende partiet, men kunne løpt mer direkte midtveis til 2. og får en 10sek sleiv til 5.
Utrolig tungt opp til 6.post, som var klatrestrekk. Tenker at her kommer jeg sikkert til å tape minuttet til de beste, da det ble my gåing. Fikk heldigvis litt pes av Lyngen som gikk for klatretrøya. En del nøling til 7, men godt gjennomført til 8.

Dagens største feil kommer til 9.post, litt dårlig utgang, og en parallellfeil gjør at jeg legger meg i lia altfor tidlig. Kommer for langt ned, og bruker litt tid på å forstå hva jeg har gjort, lite løpbart var det der også. Anslår 1,5min tidstap her. God periode videre, og gjør et lurt trasevalg til 14.post. Setter meg fast i skrentene til nestsiste og taper hvertfall halvminuttet, men veier opp det med å levere beste strekktid ned alpinbakken til siste.

Godt fornøyd med løpet. Greide fartstilpasningen meget bra, og har så og si ikke noe postbom. Artig å se at uten 9. hadde jeg ikke vært langt unna, og at jeg ikke tapte så mye som jeg trodde på klatrestrekket. Alltid artig med TDT.
Vis kommentarer (0)
 
Tour dè Trondheim - Dag 2 (17.09.2016) Tour dè Trondheim - Dag 2 (17.09.2016)