NM Langdistanse (08.09.2016)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Klungsetmarka
Arrangør: Bodø&Omegn OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.78 km
Tid: 54:48
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 193
Løp ut med en innstilling om å la o-teknikken bestemme farten, og at hvis jeg gikk rent ville det holde langt. Det innebærte å være offensiv, men gjøre det enkelt.

S-1: Enkelt strekk, sikrer ved å bruke stien. Får lest litt til 2. og en god start. Evig langt bak Elias.
1-2: Ser høyre først, men glemmer det fort når jeg oppdager den slake (og ganske opplagte) venstrevarianten. Burde løpt den andre stien på starten av strekket. Kjenner at det ikke er noe guts i beina opp mot "veggen", hadde ikke kjent den følelsen siden Storsylen.. Vet ikke akkurat hvor jeg ligger den siste tredjedelen, men løper på en grei kurs og prøver å følge høyden, samtidig som å bruke blikket aktivt. +15s for starten
2-3: Greit, men litt nøling.
3-4: Prøver å unngå så mye stigning. Bruker blikket aktivt inn mot posten.
4-5: Ser ingen andre alternativer enn rett på, men tar meg tid til å sjekke om rundt høyre kan være bra, når jeg har løpt 50m. Det var det ikke. Ser ikke trakorslepet ut fra posten og taper sikkert 15sek, i tillegg taper jeg en del på fysikken i starten, men siste halvdel er bra (bare Kasper som løper raskere der av de med GPS).
5-6: Ingen god trase fram til kraftlinja, men gjennomfører uansett greit.
6-7: To kartstopp inn i posten, tror det var smart.
7-8: Nøler på hvor jeg skal løpe da jeg krysser bekken, og sliter ordentlig med både kartkontakt og løpinga inn i posten. Går mye tid her i forhold til de beste.
8-9: OK
9-10: Inn mot passering
10-11: Går rett i en grop til høyre med kode 58. Irriterende da vi hadde 48. Står lenge å funderer over hvor jeg kan være da de svarte V-gropene ikke var så veldig annerledes enn dem postene lå i. +40s
11-12: Over en høyde så spotta man posten.
12-13: Turte å løpe veien lenge nok, selv om det gikk av en del tråkk tidligere. Nøye inn i posten.
13-14: Burde lagt meg under skrentene, virker som om det var finere å løpe der.
14-15: Prøver å akselerere, men ble nok ikke noe særlig til hastighet.
15-M: OK spurt

En god teknisk gjennomføring. 40s på 11.post kunne vært unngått (men hadde ikke hatt noe å si for resultatet), resten er slikt småprik som alltids vil forekomme. Skuffende at kroppen ikke spilte på lag, da den hadde vært god i flere uker med mye mengde i bena. 1.gang jeg opplever at jeg ikke er i form når det gjelder..
Vis kommentarer (0)
 
NM Langdistanse (08.09.2016) NM Langdistanse (08.09.2016)