Freidigtrening - Path-O (17.08.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Henriksåsen
Arrangør: Freidig/Heidi
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Distanse: 7.53 km
Tid: 74:39
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 195
Fokus: Retning og fartstilpasning

Løp på kart uten stier, altså ikke slik som dette kartet. Litt artig at det var path-o uten stier.. Løp på lag med Hermstad.

Drag 1 (1-4): Fellesstart med Sindre, Håvard, Kjetil og Tomas. Slet litt i starten da jeg ble forvirret over at den ene stien ikke sto på. Lang gafling på 2.post, men hentet igjen Sindre. Alle samlet utenom Tomas på slutten, ledet lenge i spurten, men falt to ganger. 4.plass.

Drag 2 (9-12): Igjen en litt dårlig start med en del nøling. Løp ut i tet sammen med Sindre. Ble tatt igjen pga. lang gafling på 11. av Sindre, men tok han i spurten.

Drag 3 (17-20): Gikk ut i fellestart med Kjetil og Tomas ettersom Hermstad bomma litt. Hadde ikke full kontroll til 1.post, og kom for høyt til 2.post. Løp igjen Kjetil på slutten, men kom bak da begge spurta feil veg. Latterlig.

Drag 4 (16-13): Ble sendt ut først. Nølte mye til 1.post, fikk ikke tak på vegetasjonen og kurvebildet. Kort gafling og bra trase til 14. gjorde at jeg opparbeidet meg en luke. Elendig løping til 13. gjorde igjen at jeg havnet bak, så aldri noen post der heller, men var riktig ifølge gps'en. 2.plass.

Drag 5 (8-5): Lå i rygg på Eidsmo og Sindre de første postene, men de nølte litt inn 7. så kom meg foran. La meg alt for langt ned til 6., så tapte litt der. Hadde fått en pinne på det ene øyet tidligere på økta og fikk en ny èn på det andre øyet inn mot 6.post. Hadde ikke sjans til p henge med da rykket gikk ut derfra og løp med tåkesyn resten. Kom meg så vidt i mål etter en del fall. Lang gafling på siste post og.

Bra økt! Får direkte tilbakemeldinger underveis på trasevalg osv. når vi løper slik, i tillegg til bra stafettrening. OK- teknisk da det var altfor mange småfeil.
Vis kommentarer (0)
 
Freidigtrening - Path-O (17.08.2016) Freidigtrening - Path-O (17.08.2016)