JWOC Testløp/ NorgesCup Mellomdistanse (04.06.2016)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Hønefoten
Arrangør: Nydalen SK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.73 km
Tid: 33:50
Var ganske rolig før start, hadde bra med selvtillit etter tirsdag og visste at jeg var i god form. Skulle bare ut å gjøre et vanlig løp.

S-1: Kommer greit inn på kartet og skal bare følge høyden. Ser at hvis jeg kommer litt høyt bør jeg se steinen og ivertfall komme ut på stien bak posten, bør også se nesa. Midt på strekket treffer jeg plutselig en sti, ganske liten sådan, men det skulle den bak posten være. Har sett i etterkant at stien jeg traff er en fortsettelse av stiene litt nord og sør. Kødder rundt i 2min og fikk lite til å stemme, både med steiner og kurver (men stien stemte), før Eijsink kommer og jeg gambler på at han har kontroll.
1-2: Bak Eijsink, grei koll.
2-3: Forenkle med bekken, men sliter med å komme ordentlig inn på kartet. Blir bare en kurs og plukke detaljer, lite plan.
3-4: Lite kontroll, men Eijsink naila den,
4-5: Greit, fikk ikke helt kurvene til å stemme siste del, synes den lå langt ned.
5-6: Stopper på en kolle (som ikke er på kartet) rett ovenfor posten. Konkluderer med at jeg er på kollen nedenfor og løper oppover, skjønner det da jeg er i søkket. +1.15min
6-7: Greit, men sakte.
7-8: Dårlig trase opp skrenten. Lite motivert løping, men pørver å ligge foran Eijsink
8-9: Sakte på stien, grei post.
9-10: Greier aldri å komme meg høyt nok, skjønner det ikke før jeg ser husene. Umotivert gåing opp til posten. Tapte utrolig nok bare 1min.
10-11: Litt gange
11-12: Løper ganske direkte, og ser søkket. Får den via det gule, en av de få gode strekkene idag.
12-13: Noe dårlig retning inn i posten.
13-14: Dårlig trase ned mot stien
14-15: Prøve å trøkke litt, eijsink styrer inn mot posten.
15-16: Kommer for langt til venstre.
16-17: Noe tråkk
17-18: Greit
18-19: Gleder meg til å bli ferdig
19-M: Seigt

Løpet blir delvis ødelagt til 1.post, vet egentlig ikke helt hvordan jeg skulle gjort det annerledes der, da man ofte stoler på stiene (hvertfall vant til det fra Trøndelag), men de fleste løp bare rett over den, så burde jo helt klart ha forstått dette jeg og. Tok seg opp betraktelig etter 1.post, og med Eijsink løp jeg ganske bra før lufta gikk ut av ballongen til 6.post. Samlet tidstap har jeg ikke gidda å regne ut, men er jo alt for mye så må bare glemme dette løpet.

Vis kommentarer (0)
 
JWOC Testløp/ NorgesCup Mellomdistanse (04.06.2016) JWOC Testløp/ NorgesCup Mellomdistanse (04.06.2016)