HVGS-trening, O-ints m/gafling (05.01.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Sveberg
Arrangør: Terje
Første o-tekniske økt i 2016. O-ints i Malvikmarka i -10 grader.
Drag 1: Glemmer å starte klokka, men har "painta". Har egt. den midterste første posten, men ser ikke den steinen på mitt kart, da den er under streken. Reagerer litt fordi den kom så tidlig og skjønner at det var mp når jeg løper over søkket. Dårlig veivalg til 3, burde jo løpt myra og så stien. Taper mye på dette.
Drag 2: Grei start, men blir ensam og istedet for å stole på meg selv løper jeg etter Elias og Lyngen. Går så rett i den lille steinen. Lå jo egt på streken til min post på toppen, den store steinen. Har ikke kontroll og stempler feil. Bommer også til de to neste. Dagens dårligste.
Drag 3: Bestemmer meg for å ligge i rygg, men prøve å stole på meg selv. Stor klynge i starten, men alle bommer til 10. utenom Sindre. Var mye grønt der, men ettersom vegetasjonen var fjernet ble det litt vanskeligere. Dårlig utgang fra 10 og kommer meg aldri langt nok ned mot 11. Bra avslutning.
Drag 4: Bra veivalg til 13 og leder her. Litt mye sikksakk løping mot neste og vi er 5-6stk samlet mot 15. Her sleiver jeg og taper en del, men ror i land en 2.plass.
Drag 5: Taper mye på utgangen fra startpost iforhold til de andre. Blir løpende mot Remmen hele veien, da de andre er lengre framme. Stien til 18 ser jeg lite til og det går dermed sakte langs vannet. Tar Remmen i spurten tho.

For dårlig o-teknisk. Også en ganske dårlig dag fysisk, ikke noe sprut i bena. Kom meg aldri helt inn på kartet og fikk aldri noe god flyt. Bruker også mye tid på å se hvor jeg tråkker, siden bunnen var steinhard. Var rett og slett for pinglete i terrenget som igjen går utover tiden som blir brukt til å lese kart. Må jobbe med å bli råere i terrenget.
Uansett bra med veldig god matching på slike økter.
Vis kommentarer (0)
 
HVGS-trening, O-ints m/gafling (05.01.2016) HVGS-trening, O-ints m/gafling (05.01.2016)