HVGS-trening, Linje-o og skråli-plukk (03.11.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Trollabergan
Arrangør: Terje
Land: Norge
Distanse: 4.56 km
Tid: 68:48
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 172
Først o-tek økta i en ny sesong. Løp veldig rolig. Kartet var av grei kvalitet, men kunne vært bedre iforhold til stier og vegetasjon.

Linja: Sliter med å få kartkontakt i starten og mister kontrollen når jeg går ned den første skrentrekke. Videre får jeg ikke kurvene til å stemme og det blir dermed litt tull mot den gule kollen. Så har jeg en meget god periode med bra kontroll, selvom jeg er ute av linja noen ganger. Avslutninga er derimot helt krise. Får aldri tak på vegetasjonen og synes at det gule er lengre ned enn det kartet sier. Går dermed på en stor parallellfeil og skjønner ingenting i det grønne.

Skråli-plukken: Starter greit til 1. og 2. Til tredje tror jeg at å løpe tilbake er litt bedre. 4.post sitter, men bommer litt til 5.post. Videre nailes postene bra, men traseene er kanskje mindre bra. Usikker på om det fantes noen gode traseer i det hele tatt. Dagens beste strekk er til 10 hvor traseen også er god.

Artig økt i et av Trondheims mest krevende (og kanskje styggeste) terreng. Skråli er noe jeg har slitt med, så veldig bra å trene på det. Er veldig usikker på hvordan denne løypa hadde gått i en konkurransesituasjon, da jeg synes den var vanskelig nok i gå/jogge tempo..Uansett meget bra trening.
Vis kommentarer (0)
 
HVGS-trening, Linje-o og skråli-plukk (03.11.2015) HVGS-trening, Linje-o og skråli-plukk (03.11.2015)