HVGS-trening, veivalg/langstrekk (29.09.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Herbernheia/ Gråkallen
Arrangør: Terje
Land: Norge
Disiplin: Lang
Deilig veivalgstrening i nyd. terreng. Vet at veivalg på langstrekk er noe jeg har slitt med, både å ta ut riktig veivalg og gjennomføre bra, så prøvde å være svært fokusert på økta.
S-1: Tenker tidlig høyre, men ser mer og mer på venstreveivalget bortover stien. Velger tilslutt høyre og gjennomfører bra, tror nok det var det beste.
1-2: Sliter litt med å bestemme meg og får en elendig utgang. Gjennomfører ellers greit, men taper nok over halvminuttet på utgangen.
2-3: Vurderer rundt venstre, men synes rett på ser like bra ut. Gjennomfører meget bra og tar posten perfekt, dagens beste strekk.
3-4: Vanskelig overgang med kortstrekk så må bruke noen sek ekstra på finorientering ut av posten, greit derifra.
4-5: Ser høyrevarianten, men antar at rett på er bedre. Gjennomfører også bra, men blir rolig gange opp fra posten. Fin posttagning.
5-6: Tenker rett på, men ut på stien i starten. Ombestemmer meg ut av posten da jeg ser hvor mye bush jeg må igjennom. Drar fortsatt rett på, men angrer grovt det kvarteret jeg går oppover mot Gråkallen. Burde løpt rundt. Tror man taper ca. 1min på rett på, men med tunge ben taper man mye mer.
6-8: Dårlig igjen.. Burde løpt nesten rett under streken via myrene og stiene, tror mitt blir litt langt rundt.

Bra å få litt veivalgstrening. Synes jeg løper bra frem til 5.post, men bommer på de to siste. Løp veldig rolig pga litt småsykdom, elendig kropp og småskadet kne;P artig læll( GPS klokka har klikka igjen så ny hatmail til Garmin er sendt)
Vis kommentarer (7)
 
HVGS-trening, veivalg/langstrekk (29.09.2015) HVGS-trening, veivalg/langstrekk (29.09.2015)