O-Idol H16 (19.09.2015)
Kategori: Viktig konkurranse
Kart/område: Langelandsfjellet
Arrangør: Raumar
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 6.37 km
Tid: 53:42
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 197
Høstens store mål, O-idol. Var forberedt på en krevende løype og hadde lagt flere løyper på det gamle kartet. Var veldig nervøs før start, usikker hvorfor, men kan ha noe med alt rundt det( tracking, seeding osv).

S-1: Slet med å brette kartet fram til startpost, men så tidlig den sikre traseen, med søkket og skrentrekka. Nøler fortsatt litt inn i posten.
1-2: Ser ikke rundt-veivalget, men godt fornøyd med mitt. Finner en god trasee på kutten. Tenker å ta av ved skrentene og ta søkket inn i posten, men overser dette så blir en litt dårligere inngang. +15sek
2-3: Legger meg bare på nese nedover. Nøler litt.
3-4: Hadde sett på dette strekket på forhånd, men hadde konkludert med at rundt var for langt rundt, sjelden en løypelegger legger et slikt åpenbart rundt veivalg og det lønner seg. Bestemte meg derfor for rett-på, men får en liten S. Gjennomfører ellers greit, ser Melsom ut av posten. +45sek
4-5: Prøver å ta igjen Melsom og blir litt stresset. Går rett i posten med litt nøling.
5-6: Planlegger å følge stien i myra for deretter å kutte over til den andre stien. Får en dårlig utgang og begynner å gjøre parallellfeil. Prøver å finne ut hvor jeg er på stien, men finner ikke ut noe fornuftig. Taper rundt 3min på rotet på stien. Taper også 4-5min inn i posten når jeg gjør en ny parallellfeil.. Løpet var da helt ødelagt.
6-7: Greit første halvdel. Burde løpt stien hele veien. Nøler inn i posten.
7-8: Grei kurs.
8-9: Bare lapskaus nå. Tar feil sti og får en sving.
9-10: Jogger bare.
10-11: Burde løpt høyre.
11-12: Burde løpt mer rett på. Bommer også 45sek i posten. ¨
12-13: Sleiver.
13-M: Nedjogg

Skuffende med en så dårlig prestasjon på et såppas viktig løp. Fysisk var det ikke bra, kan kanskje ha noe med forkjølelse og skade den siste uka, men ikke noe unnskyldning til å gjøre en slik grov o-teknisk feil, da er det ikke fysikken som er problemet.. Burde tatt meg tid til å lese meg inn. Men må si meg fornøyd med sesongen.
Vis kommentarer (2)
 
O-Idol H16 (19.09.2015) O-Idol H16 (19.09.2015)