Torsdagsløp (13.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gråkallen/Bymarka
Arrangør: NTNU
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.92 km
Tid: 37:22
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 177
Torsdagsløp / bedriftsløp og klubbmesterskap for Statkraft (derfor "mellom" og ikke "lang").

S-1: Kunne dratt mer rett på, men sikkert og ganske raskt med venstresving.
1-2: OK
2-3: Løp ned feil myrdrag i forhold til plan, og gikk over til opprinnelig plan ved kollene midtveis. Skulle vel tatt til venstre for kollene når jeg først var så langt til venstre.
3-4: Tok sikte på stien ut på myra. Retning derfra.
4-5: OK
5-6: Dårlig trase i lia mellom de store myrene i starten av strekket. Burde dratt mer til venstre eller høyre. Får en liten krok inn i posten, gikk opp det som så ut som et myrsig rett før posten. Kom da for høyt og måtte stoppe litt for å finne ut hvor posten var.
6-7: Løper ut av posten mens jeg tenker at jeg løper fra 7-8. Skjønner det heldigvis raskt, men rekker å løpe ned noen kurver som jeg må opp igjen. Velger sikker inngang og tar posten via myra nedenfor.
7-8: Raskt ned til stien, og tar av ved bekken. Sikrer via øverkant av de store myrene og har en enkel inngang til posten.
8-9: Velger å runde venstre. Tenker først å løpe helt fram til bekken og så dra opp, men ombestemmer meg og holder høyden inn fra myra da det ikke er noen særlig risiko å gjøre dette.
9-10: Fokus på å ta opp lia på riktig sted og få stien opp mellom stupene. Greit derfra.
10-11: Leser kartet for dårlig og har ikke full kontroll på hvilken høyde posten skal ligge på. Er for høyt i lia og passerer steinen uten å se den. Er usikker og nøler meg tilbake og lenger ned. Dårlig avslutning på et ok løp.
11-M: Velger å gå opp til stien i stedet for å holde høyden i den ruskete lia. Tror det var lurt.
Vis kommentarer (0)
 
Torsdagsløp (13.09.2018) Torsdagsløp (13.09.2018)