Askerløpet (09.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vestlia /Asker
Arrangør: Asker
Land: Norge
Disiplin: Lang
Langdistanse i ganske tungt, men godt o-terreng. Litt sæg etter langt og hardt løp i går.

S-2: OK
2-3: Gjør en parallellfeil inn i posten og tror platået nedenfor posten er det ovenfor. Skjønner det raskt.
3-7: Bra, selv om jeg nølte litt inn i 6.post
7-8: Velger å runde via veien til høyre i stedet for rett på. Skiller nok ikke så mye. Bommer på posten, da jeg greier å gå ut av myra på "feil sted". Skulle gå inn fra høyre.
8-9: Safer via stien. Er vel ikke veldig mye mer safe enn å gå rett på...
9-10: Så ikke godt nok på strekket før jeg valgte veivalget. Var opptatt av å unngå grønnstripene da det var mye motstand i terrenget som ikke var grønnstripet. La imidlertid ikke merke til stuprekka før jeg kom litt opp i lia... Valgte å satse på at det var åpninger i stupet, og det stemte. Fortsatte å være sløv og tenkte jeg skulle se posten fra myra og fikk en strafferunde inn i posten.
10-12: OK
12-13: Usikker på hva som er best her. Rundet venstre for å få det litt enklere, men gjennomførte litt dårlig og hadde problemer med å holde kontrollen i det diffuse og tette området fra den store myra. Farta ble lav, men unngikk bom.
13-14: Taper mye også her. Greier ikke å finne en god trase, og treffer ikke på det jeg prøver meg på. Mye kriging med tett skog og vindfall, og det mørkegrønne var seriøst tregt. Burde lagt traseen mer til venstre om skiløypa og utnyttet de gule områdene gjennom det grønne. Ble usikker når jeg kom fram til riktig rygg ved posten, og stod i ro i litt for lang tid før jeg dro opp i posten.
14-M: Jeg har fått mye trening på N-åpen og H -10 løyper så dette taklet jeg!

Vis kommentarer (0)
 
Askerløpet (09.09.2018) Askerløpet (09.09.2018)