KM Stafett STOK (02.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vassfjellet
Arrangør: Trollelg
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 5.6 km
Tid: 42:38
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 170
Løper helt greit fram til 9.post. Der går jeg på en kjempesmell og roter bort 6-7 minutter.

S-1: Vurderer både høyre og lenger rundt venstre før startpost, men lander på at en kort venstre bør bli bra. OK løpbart og god kontroll, sjekker hogstfeltet nedenfor meg og myr/opp langs bekken inn i posten.
1-2: OK
2-3: Dårlig utgang da jeg egentlig tenkte å runde mer venstre. Ombestemmer meg og går mer rett på. Er nok best, forutsatt mer direkte utgang.
3-6: OK
6-7: Kommer over posten selv om jeg ønsket å ta den nedenfra. Litt heldig som løper rett på dammen med gjerde rundt som ligger innenfor ringen. Gjør at jeg ikke blir så forvirret av at det er hogstfelt på det hvite området som posten ligger i.
7-8: Vurderte drøyere høyresving, men ikke over toppen av alpinbakken og ned stien som kanskje er raskest. Greit løpt med høyrerundingen min, men måtte ned for å ha kontroll med myra før posten. Det mørke grønne var ikke noe særlig.
8-9: Går på en kjempesmell her og roter bort 6-7 minutter. Jeg burde løpt opp til stisvingen og fulgt koller/myr inn i posten. Jeg velger mer rett på, og GPS-sporet viser at jeg var mye lenger ned enn jeg trodde. Greide ikke å lese meg inn, og vurderte dessverre ikke å raskt løpe vest til lia ble bratt og deretter finne myra ned til posten. Surret rundt lenge uten å forstå hverken myrer, grøfter eller diffuse høydeformasjoner. Svakt.
9-M: OK
Vis kommentarer (0)
 
KM Stafett STOK (02.09.2018) KM Stafett STOK (02.09.2018)