Blodslitet (20.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Borge Varde
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 11.3 km
Tid: 90:33
Blodslitet 2018

S-1: Jeg prøver å komme fram i rekka, samtidig som jeg planlegger strekket. Tenker å løpe stien, men det ser ikke ut som noen andre gjør det, så følger heller med de andre. Rett før jeg kommer til posten, ser jeg at alle vimser rundt, og ikke vet helt hvor de er. Nå blir jeg også usikker, og vet ikke helt om jeg skal prøve å løpe der jeg tror posten er, eller ikke. Hvis jeg ikke gjør det, kan jeg ikke komme så langt bak. Hvis jeg gjør det kommer jeg i ledelse hvis jeg har riktig, og lengre bak hvis posten ikke er der jeg tror den er. Jeg løper bort til de andre, men det virker som de fortsatt ikke vet hvor de er. Da løper jeg oppover, og ser at flere også gjør det. Der er posten.

1-2: Først tenker jeg å løpe veien til drikkeposten, stien til steinen og kurs inn i posten. Jeg ser at alle andre løper opp litt tidligere. Blir litt påvirket av de andre, så gjør det jeg også. Når jeg kommer opp, ser jeg at mange løper veldig langt til høyre. Jeg prøver å holde kursen sammen med Kristin og Birgit. Når vi nærmer oss posten ser jeg Oda, Pia og de andre på berget. Løper dit selv om det egentlig ikke er planen, så blir en sving der også.

2-3: Kompasskurs

3-4: Kompasskurs

4-5: Tenker å løpe ganske rett på. Hvis jeg blir usikker eller begynner å bomme, kan jeg bare løpe ned på stien, tenker jeg.

Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet (20.10.2018) Blodslitet (20.10.2018)