NM Sprint Kvalifisering (03.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hamar sentrum
Arrangør: Hamar OK
Land: Norge
Disiplin: sprint
Dårligste sprinten jeg har løpt siden jeg var 4 år og ikke visste hvor nord var på kartet. mister hodet helt etter 15 sek nøling på 2. løper greit til 7., og ser at det kommer et langstrekk til 9. ut fra 7. ser jeg at jeg skal rundt huset og så til høyre, og det er det eneste jeg ser på av dette strekket. bruker strekket kun på å lese på 9.-strekket, og går dermed på en alt for stor bom. skjønner ikke hva som skjer på en stund, og her går det opp mot et minutt..
gjør et godt veivalg til 9. men klarer likevel å legge igjen noen sekunder ved å løpe forbi inngangen. leser feil kode på posten på 10., og løper litt for langt til 11. nøler veldig inn og ut ar 13. derifra til mål er det grei, og det er akkurat for kort ttil at jeg får løpt en gang til i dag.

det er ikke akkurat vanskelig å finne de 3 sekundene jeg er fra å gå videre til finalen, og det er selvfølgelig veldig skuffende å løpe så dårlig. men kan vel ikke si at jeg fortjente en finaleplass med slik løping, men formen var bra, og jeg mener jeg hadde noe å gjøre i den finalen. får bare vente til neste år, og ta revansje da.
Vis kommentarer (0)
 
NM Sprint Kvalifisering (03.06.2017) NM Sprint Kvalifisering (03.06.2017)