JWOC-test Lang (28.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: granestua
Arrangør: IK Grane
Land: norge
Disiplin: langdistanse
Distanse: 10.82 km
Tid: 81:25
Gj.sn. HR: 59
Maksimum HR: 186
første langdistanse i norgescup, noe som jeg er forberedt på blir både tøft og hardt.

tar det kontrollert til 1. da jeg drev og sullet en del i dette område i går. går rett i 1., og det er vel det viktigste

føler jeg gjennomfører strekket bra fram til jeg tar av stien. går rett i jentenes post på bekkekrysset. litt unøyaktig GPS.

ser aldri på rett på som et alternativ, og bestemmer meg for at høyre ser best ut. sliter litt med dårlig flyt i starten etter at jeg har tatt av fra stien, men føler jeg klarer å gjennomføre strekket bra.

finner ingen god tressé ut fra posten, men prøver å holde trøkket oppe.

beste strektid til 5. er helt OK

løper rundt på sti, selv om gps kanskje sier noe annet.

orienterer hele 7. strekket til feil post, nemlig 8. har bra kontroll hele strekket, men nøler mye inn i posten, i tillegg til at det var feil post. skjønner lite de første sekundene jeg står på posten. er bare å snu og ta 7. og 8. på nytt igjen, går ca. 2 min på bommen + 30sek på nøling inn i posten.

ligger ikke på forskudd og står en noen sekunder på posten. mener jeg finner det beste veivalget, og gjennmfører det bra, bortsett fra den siste biten inn i posten, hvor jeg sliter med å få god flyt, og er litt for redd for myra, så jeg løper mye i kanten og taper litt tid.

ser ELB komme inn til posten idet jeg går ut, og er fornøyd med at ikke passerte meg mens jeg drev å køddet ved de forrige postene.

kommer lengere til høyre enn jeg trodde, og nølte litt inn i posten. Eirik stemplet rett bak, og han passerte meg på vei til 11. lå i ryggen hans på vei dit, men ser at han drar feil, og riveer meg løs og stempler på posten mens han fortsetter å bomme.

burde dratt helt rundt, siden jeg sliter med å holde tempoet oppe langs vannet.

til 14. løper jeg greit, og har full kontroll hele tiden. er mye styggere langs skrentene enn jeg hadde forestilt meg. ser at eirik kommer fa venstre og stempler før meg på posten, som er en positiv overaskelse, siden jeg hadde en mistanke om at han hadde passert meg til 12.

15. er vel den eneste posten hvor jeg ikke har hatt full kontroll, men følte med nok til å vite når posten skulle komme, og var sikker på at vi dro rett.

Eirik dro venstre ut på stien, så da gjorde jeg det også.

slipper han på vei til 16, og ser han ikke ut fra 16. beynner å orientere selv derifra, og det går bra, selv om jeg begynner å bli mektig sliten, og sliter med å holde tempoet oppe, og bommer 30sek inn i 17. etter dette er det ikke mye postbom, men jeg taper masse tid på at jeg er sliten og ikke finner gode trasséer.

alt i alt en godkjent langdistanse, selv om det ble litt bom klarte jeg å ha generlelt en god flyt og fant gode trasseer.
Vis kommentarer (0)
 
JWOC-test Lang (28.05.2017) JWOC-test Lang (28.05.2017)