NM jr. stafett (25.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: resafjell
Arrangør: stavanger ok
Land: norge
Disiplin: stafett
Etappe: 1.
Distanse: 4.89 km
Tid: 33:33
Gj.sn. HR: 184
Maksimum HR: 209
Er veldig revansjesugen etter O-idol, som ikke akkurat gikk bra.
s-1. Åpnes selvfølgelig i en voldsom fart til startpost, men jeg merker at det fort skrues ned til et tempo jeg mener jeg skal kunne klare å henge med på. Ser kollen og skrenten posten skal ligge bak, og klatrer opp skrenten. stempler sammen med Kjetil, og vi er de første på den gaflingsposten.
1-2. Henger bra med teten, og hopper ned skrenten posten er på.
2-3. Var bare å henge seg på toget. Ligger kanskje i 10. posisjon.
3-4. Legger meg til høyre for å unngå myra. Jobber på rygger, men ligger litt for langt til høyre. Virket som om det var rimelig likt på de forskjellige veivalgene.
4-5. Det synes ikke så godt på gps'en men jeg drar først opp på de to høydepunktene ovenfor posten. Taper verdifulle plasser i køen oppover fra 5.
5-6. Ligger dermed et lite stykke bak i køa, og ser at folke er ganske langt framfor meg over myrene. Har ikke mye kontroll på hvor jeg er, men jeg var ganske sikker på at 6. var meldepost.
6-7. Bra
7-8. Har egentlig full kontroll, men det ser ut som mange går ned å stempler på en post der hvor steinklynga er. Legger igjen noen sekunder. Feltet samles veldig inn mot passering, og der er jeg ikke mange sekunder bak.
11-12. Orienterer ikke veldig mye selv, ligger blandt annet på ryggen til Lyngen. kjenner meg igjen fra lørdag når jeg kommer til vannet. (Gjør seg med litt synfaring).
12-16. Føler ikke jeg finner noen god trassê, og begynner å bli fryktelig sliten. Tror jeg taper mye mer enn det jeg gjør på sisterunden.
16-M. Hører at jeg er ca. 1 min bak, noe jeg er fornøyd med. i tillegg slår jeg Hallvard i spurten, det smaker godt.

Alt i alt en godt gjennomført etappe, selv om jeg mener jeg kunne ha sprunget bedre på sisterunden. Dessverre løper hverken Kristian Fredrik eller Mathias noe særlig bra, og laget havnet på en 25. plass.
Vis kommentarer (0)
 
NM jr. stafett (25.09.2016) NM jr. stafett (25.09.2016)