tour de trondheim langdistanse (18.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: bymarka
Arrangør: ntnui
Land: norge
Disiplin: langdistanse
Distanse: 8.49 km
Tid: 57:22
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 196
går ut 3:37 bak ledende isk, og løper selvfølgelig med intensjonen av og ta igjen han og simen som gikk ut 46 sek bak. aslak gikk ut bare 7 sekunder etter meg, så jeg regnet med at vi kom til å løpe sammen mesteparten av løpet.

finner en god trassé til første, og merker at aslak ikke kommer opp i ryggen før jeg nøler noen sekunder inn i posten. +1 sek

til andre tror jeg jeg ser dem langt der framme på myra, uten at jeg har noe peiling på hvor langt det er fram. merker at aslak ikke helt klarer å henge på, det er en god følelse. Hadde en 10sekunders bm inn i posten. +6sek.

rimelig prikkfritt strekk, hvor jeg ser de fleste andre har bomma. -1min og 4sek til nest beste tid.

til fjerde bir det noe frem og tilbake på strekket, men er likevel bare 7 sekunder bak. ser at farten er bra inne.

løper bra opp myrene, og plutselig ser jeg isak foran meg på myra. har beste strekktid med 21 sek, og er bare et sek bak Håvard på samme strekk!

til 6. var det et blodslit, og jeg gjorde alt jeg kunne for å løpe inn isak. klarer også dette idet vi tar av myra og begynner stigningen opp i posten. H17 hadde samme strekk, og der hedde jeg på dette strekket hatt beste strekktid, det er i hertfall ikke noe galt med løpsformen.

bommer idet jeg tar mine første steg foran isak. helt idiotisk, og jeg får heller ikke med meg hvor han stempler på posten. surrer rundt i en liten stund til før jeg finner posten. +2min 14sek.

har beste strektid til 8. selv om jeg nøler litt midtveis på strekket. blir glad når jeg ser det er drikke på posten.-10sek

knoter fælt i utgangen av 8. men løper bra videre på strekket. isak hadde dratt opp, og hadde beste strekktid. jeg vr 29sek bak.

bare å komme seg opp og i mål etter dette, og jeg ser at farten er der, selv om jeg ikke hadde noen å spurte mot. alt i alt en god opplevelse å ta med seg inn til o-idol, som jeg tror virkelig blir gøy.

Vis kommentarer (0)
 
tour de trondheim langdistanse (18.09.2016) tour de trondheim langdistanse (18.09.2016)