MNM stafett (28.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: gruvåsen
Arrangør: os IL
Land: norge
Disiplin: stafett
Etappe: 3.
Distanse: 6.91 km
Tid: 51:02
Gj.sn. HR: 132
Maksimum HR: 196
OBS!! har mistet mitt kart, så det er feil gaflingspost på 1. og 5. første ligger på steinene nedenfor steinene, mens min femte ligge der stien slutter, i foten av en liten kolle.

gikk ut litt bak Eskil som løp siste for vang. gikk også ut bak Frol/verdal. var bare å gønne på ut fra start for å ta igjen så mye som mulig. løper bra til første, men taper 10 sek på nøling inn i posten. til andre drar jeg rundt kollen, for å forenkle strekket. møter eskil idet jeg løper inn mot posten, og ser at jeg har tatt inn en del av forspranget allerede. går opp på rykken litt tidlig til tredje.

til fjerde vrikker jeg foten idet jeg ser posten, og merker at det var et verre overtråkk enn det jeg har vert borti tidligere. jeg halter meg videre til 5. til sjette begynner jeg å løpe for fullt igjen. ser på det som for langt å dra rundt. ser ryggen til eskil idet jeg skal opp å ta posten. vi stempler satidig på publikumsposten.

blir litt overspent på sisterunden, så jeg nøler litt inn i postene, etter å ha løpt fra han litt på strekket. vi stempler likt på nest siste, så da var det bare å kjøre på opp mot sistepost. heldigvis var det jeg som hadde mest krutt i bena, og kunne dermed løpe inn til midtnorsk stafettgull sammen med simen og mikkel. en rimelig digg følelse.
Vis kommentarer (0)
 
MNM stafett (28.08.2016) MNM stafett (28.08.2016)