MNM lang (28.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: gruvåsen
Arrangør: os IL
Land: norge
Disiplin: langdistanse
Distanse: 12.46 km
Tid: 96:08
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 197
skjønt da jeg kom på start og så at vi kun hadde 8 poster at det kom til å bli langstrekk for alle penga. fikk da en svar på om jeg var blitt noe bedre på nettopp dette.

startet til første med å klatre over en kolle, og jeg har god kontroll idet jeg passerer den. skrur ned intensiteten inn i posten og bruker det åpne søkket som siste sikre. fullfører bra.

så at andrepost var vanskelig, og dro derfor ned til søkket og fulgte det mot posten. ser kollen til høyre for meg, og går rett i. tydeligvis har jeg gjort ting litt for sikkert på dette strekket, da jeg har tapt et halvminutt på strekket, men tross alt er det bedre det enn gå på en storbom.

til tredje var det bare å gå på kurs mot den store kollen, og runde den litt til venstre. blir desverre litt passiv, selv om jeg prøver å fortelle meg selv til å rive meg litt mer løs. er slått med minutt av Gaute på dette strekket, noe som konstanterer at jeg nøler litt for mye. burde bare sett litt til venstre for kollen, og kun løpe etter den.

til fjerde har jeg beste strekktid, og tror jeg løper det beste veivalget. håvard hadde samme strekk, og dro helt ned på veien. han hadde ti sekunder bedre strekktid enn meg, men løper fortsatt en del fortre enn meg. mener han hadde hatt 20 sek bedre strekktid på å løpe som meg.

gjennomfører bra til 5. og har beste strekktid.

sliter litt med å komme inn på riktig sti til 6, og mister også stien på et parti. i tillegg bommer jeg 30 sek inn i posten, så har en del tidstap på et relativt enkelt strekk.

burde ikke løpt langs stien midtveis på 7.-strekket.

tungt og dritt til sistepost, men hadde beste strekktid, så farten er inne.

gjør et bra gjennomført løp, noe som er godt å får til etter en mislykket sprint. er 1.26 bak gaute, som er vanvittig bra, har 4 minutters margin ned til tredje, så må si at jeg vant sølv istedenfor å tape gull.
Vis kommentarer (0)
 
MNM lang (28.08.2016) MNM lang (28.08.2016)