HVGS veksling mellom lange og korte strekk (23.08.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: våddan
Arrangør: terje
Land: norge
Disiplin: langdistanse
GPSen oppfører seg litt merkelig for tiden (se fortreningen til hovedløpet) så i dag benyttet jeg meg av paint. litt unøyaktig til tider, men det er det nest beste.

merket på lørdagen at jeg slet med å holde flyten oppe på langstrekk, og fokuserte derfor på det på dagens økt. i tillegg kom det enda et moment med de korte strekkene hvor jeg måtte ned i fart.

til andrepost velger jeg å legge meg ned på myra, og heller klatre noen meter inn i posten. er en mulighet å dra svakt til høyre for streken opp en søkk med mye gult i. var ufokusert i 15 sek, hvor jeg dro feil på en sti. retter meg inn, men likevel irriterende.

tror jeg gjør et godt valg på vei til femte, og her klarer jeg åholde trøkket oppe, selv om det var helt sinnsykt mye blåbær!

til 8. begynner jeg å stange litt i terrenget igjen, spesielt opp fra 7. var livsfarlige morderhester på jordet før posten, så jeg la meg i hovedsak på andre siden av gjerdet. bommer også 15 sek inn i posten, kom for langt till høyre, selv m det ikke synes så godt på painten.

11. posten var det beste langstrekket i dag. ikke mye utette på.

til 14. begynner jeg å bli sliten mentalt, og hadde dette vært i quickroute, hadde det desverre ikke vært så mye grønt på sporet. bildet ble litt for lite, men 14 var siste posten.

syns jeg klarer å forbedre meg på langstrekkene, men har nok fortsatt mye å lære av Olav Lundanes.
Vis kommentarer (0)
 
HVGS veksling mellom lange og korte strekk (23.08.2016) HVGS veksling mellom lange og korte strekk (23.08.2016)