10mila 2016 (26.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: lugnet
Arrangør: Stora tuna
Land: sverige
Disiplin: langdistanse
Distanse: 18.29 km
Tid: 122:07
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 186
i tillegg til å løpe ungdomskavelen på årets tiomila, fikk jeg også mulighet til å løpe en lang og vanskelig etappe for freidig sitt andrelag.

jeg gikk ut med den innstillingen at jeg skulle komme meg greit igjennom, uten å legge igjen alt for mange minutter på bommer. jeg var klarover at det var langt, så jeg åpnet i et kontrollert tempo som jeg mente jeg skulle klare å holde hele veien. de første to postene lå ganske nerme tydelige ledelinjer, og jeg la opp veivalget mitt slik at jeg tok postene derfra. på tredje nølte jeg litt på strekket, og hadde ikke fullstendig kontroll før jeg kom på myrsystemet før posten. også til fjerde tok jeg et veivalg som gjorde posten enklere, selv om det kanskje ike var det raskeste.

til femte fikk jeg ikke kontroll på de gule stripene etter jeg hadde passert veien ( som jeg antar er skiløyper om vinteren), så da jeg så jakttårnet til høyre for meg, skjønte jeg at jeg var lengere fra posten enn jeg trodde. derifra var posten grei.til skjette hdde jeg kontroll på skrenten i postringen eter gulområdet. til syvende nølte jeg litt inn i posten, og slapp meg under en skrentrekke jeg ikke burde.

til 8. har jeg egentlig kontroll idet jeg passerer veien, men vinkler ikke nok derifra og inn i posten. 9., 10., 11. og 12. går bra, men har litt dårlig retning etter jeg går inn i skogen på vei til 13., men oppdager det slik at det ikke blir noen stor bom. på langstrekket tilbake brukte jeg anledningen til å slappe av i hodet, og merker med det samme at jeg har en del krefter å gi på med bortover stien. kommer for høyt idet jeg skal ta 16. løper bra derifra og inn, og bruker en del av de kreftene jeg hadde spart tidligere i løpet.

alt i alt et veldig bra o-teknisk gjennomført løp, men om jeg hadde løpt igjen hadde jeg nok hold hakket høyere fart fra start av, for jeg kunne vært ganske mye mer kjørt på oppløpet enn det jeg var.
Vis kommentarer (0)
 
10mila 2016 (26.05.2016) 10mila 2016 (26.05.2016)