Norwegean Spring lørdag (23.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: skårefjell
Arrangør: halden SK/sarpsborg OL
Land: norge
Disiplin: mellomdistanse
Distanse: 12.21 km
Tid: 100:15
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 192
s-1. velger å ikke dra opp til stien, men fortsetter isteden rett på.har en litt for dårlig retning, og kommer til slutt på stien likevel. får helt hetta, og tenker ikke klart idet jeg løper tilbake i skogen. tror jeg er for langttil høyre, selv om det i praksis er umulig. tar meg inn igjen på skrentrekken.

1-2. nøler litt inn i posten når jeg kommer opp på platået til venstre for posten. velder å løpe litt lengere med en bedre retning, og ser posten med en gang.

Etter dette velger jeg å skru ned på farten, og jeg har god kontroll på mange vanskelige strekk og poster. nøler litt inn i postene, og har nen kroker inn i noen av postene, men det er gøy å kjenne at o-teknikken stemmer.

13-14. planen var å ta posten fra stien til høyre for posten. derfor var jeg ikke på langt nær nøye nok med kartlesningen, og jeg ble dratt i skrålia. tar meg inn når jeg ser den store stien.

16-17. tar av veien idet jeg ser steinen til venstre, som jeg feiltolker som trekanten lengre bort på veien. tror også jeg ser et åpent område, men tar feil.

alt i alt er jeg fornøyd med store deler av løpet, men bommer på de enkleste postene, fordi jeg ikke tar dem seriøst nok.
Vis kommentarer (0)
 
Norwegean Spring lørdag (23.04.2016) Norwegean Spring lørdag (23.04.2016)