Hu&Hei Gampeløp 2018 (06.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 41.39 km
Tid: 409:09
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 183
Første Hu&Hei. Bestemte meg dagen før at jeg skulle springe. Jeg er veldig fornøyd hvordan det gikk, ingen problem med kne, fot, akilles etc. Fin stemning med høstfarger og snø i luften...
Litt misfornøyd med tiden. Det var en liten bom på post 2 og en veldig dårlig gjennomført strekk fra 5 til 6... og så er det flere minutter jeg kan hente med bedre veivalg (og snuskeløp). Men alt i alt var det en fin tur.

1: skjønte ikke at det var en høyre veivalg som kanskje hadde vært bedre. Alle sprang til Elgsethytta. Siste halvdelen mellom Steindalen og post 1 sprang jeg allene og ikke optimalt, jeg havnet bak flere som jeg tok igjen tidligere. Jeg tror flere sprang til høyre rundt den lille haugen etter Kjerringskaret.
2: Fin strekk, men boming på posten, sprang foran og plutselig var jeg allene. Posten var antakeligvis også litt feil plassert, ingen unskjuldning, skulle ha funnet den fortere (-7 min)
3: bestemte meg fort for veivalget. Enklest å gjennomføre tenkte jeg. Gikk bra, av og til litt folk underveis. Skulle ha sprunget litt mer til høyre etter skytebanparkering og jeg mistet stien en stund før Hoåsen.
4: sprang litt fort ut av post 3, tenkte å henge litt med noen å mistet oversikt. men gikk bra. Rett-på veivalget skjønte jeg kun i siste liten, takk være dem som sprang foran meg. Tok dem igjen og sprang alene videre.
runding: følte meg veldig bra. Kunne nesten tro at det gikk så fint i første runden. Hadde forventet mer oppoverbakker og dårligere kropp. Kun fingrene sluttet nesten å virke fordi jeg løp kun med tynn genser og uten votter. Bra med mat og drikke på hytta. tok på meg regnjakke og hansker (ikke så enkelt gjort med iskalde fingrene) for andre runde. Gledet meg nesten til runde 2, så bra følte jeg meg. Bra at jeg startet rolig.
5: ok
6: følte meg så bra på 5. posten at jeg bestemte meg å springe rett på, selvom de andre 3 på posten sprang rundt. Var ikke konsentrert nok å sprang mer etter følelse enn kart, det var en veldig dårlig idé. vest for Skylark skjønte jeg at noe var feil, men i steden for å snu og begrense skaden fortsatte jeg videre. Mellom Stor-Kongensåsen og St. Olavsspranget var det veldig rotete, ikke mye kontroll, mye leting, stier var utydelig. Bra at jeg fant posten til slutt!
7: Traff en til på posten, sprang litt med han. Dessverre fulgte jeg han langs bredden av Holstdammen istedenfor å springe over Damhaugen og Svarttjønna. Jeg begynte å kjenne det, men mindre enn han som sprang bak meg, det ga litt ekstra motivasjon. Gledet meg til oppoverbakken fordi der kunne jeg gå...
8: Ingen problem, unntatt at kroppen føltes litt tungt.
9: tenkte først å springe til høyre, men stien til venstre er enklere å løpe med tunge bein.
mål: klatring ned til myra, og så var jeg usikkert hvor mye til høyre jeg skulle springe. Bestemte meg å gå rett på. Hypotesen var at kort vei og gåing er fortere en litt lengre vei og sakte løping. Ikke sikkert om det stemte, men det spiller ingen rolle. Var en fin tur.
Vis kommentarer (0)
 
Hu&Hei Gampeløp 2018 (06.10.2018) Hu&Hei Gampeløp 2018 (06.10.2018)