10mila 2018 (28.04.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nynäshamn
Arrangør: IFK Enskede / OK Älvsjö-Örby / Skogsluffarnas OK
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 1.Etappe
Distanse: 13.94 km
Tid: 81:42
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 195
10mila 2018. Spennende å løpe i år, følte vi hadde et godt lag. Målet var Topp 40, dermed røk klubbrekorden som var 45. Hadde ikke løpt så mye konkurranser i forkant, heller ikke trent mye o-teknikk. Derfor veldig spent i forkant.
Åpner offensivt og løper meg opp i tet til startpost, følte det gikk ordentlig tregt og var overrasket over at ingen løp ordentlig på. Feltet sprer seg når vi klatrer opp høyden inn mot gaflingene, jeg løper først og går rett i min post. Kommer ut på myren og ser 3-4 rygger foran meg. Akkurat der jeg vil være. Treffer min 2. post bra, først i min post. Møter Regborn etter posten. Inn i 3. leser jeg kurvene motsatt, trodde jeg skulle ha et søkk. Får en liten krok.
Føler ikke jeg løser langstrekket optimalt, løper litt vel mye opp og ned. Spesielt unødvendig er siste høyde før posten, der jeg blir dratt med opp av Parma og Pan Aarhus. Blir løpende ensom med Regborn derifra til neste TV post. Slipper han derimot på langstrekket etterpå. Føler han løper for mye til venstre. Blir veldig redd for å bomme, tempoet går kraftig ned, får veldig dårlige traseer, pluss en unødvendig feil inn i posten. Ryker 1.30 på strekket. Blir hentet av klynga.
Jobber meg jevnt og trutt lengre fram i rekka, til jeg ligger først på veien til 15. Løper dårlig til 17. men den virkelige feilen kommer til 19. Ligger helt fremst, har kontroll ved skrenten i postringen men ser ikke steinen og blir ekstremt usikker. Stoler ikke på meg selv og begynner å sulle, tenker jeg ikke har løpt langt nok. Finner posten. Er 2.51 bak på TV posten. Dårlig. Prøver å løpe inn så mye som mulig til mål, henter et minutt på KooVee og ca. 15 plasser.
Ikke fornøyd med etappen min. Mye feil, klarer ikke holde hodet helt kaldt. Hadde muligheten flere ganger til å ligge med teten og veksle først. Men gjør jobben på 1. etappen og vi er med.
Blir 42 til slutt. Litt opp og ned gjennom natten. Vi er fornøyde totalt sett men har potensiale til mye mer. Føler vi har stang ut og taper en del tid unødvendig, satser på tur på Jukola!
Vis kommentarer (0)
 
10mila 2018 (28.04.2018) 10mila 2018 (28.04.2018)