Wing og Freidig vant Freidigstafettens seniorklasser.
endre ny alle
Wing vant H15 med tre juniorer og en ung senior (Jostein Kvakland, Jan-Egil Wagnild, Tore B. Berdal og Mathias Bjugan), foran Freidig med fire "old boys" og et studentlag i sin beste alder fra NTNUI (se bilde). I D15 dro rutinerte Hanne Sandstad ifra på siste etappe, og sørget for at Freidig vant halvannet minutt foran NTNUI/Løten. Mari Angell-Petersen og Gro Sandstad Eidsmo var resten av vinnerlaget.
I ungdomsklassen seiret Frol IL klart. De tok også dobbeltseier i H135. Byåsen IL vant damenes veteranklasse og Trollelgs eldre herrer var best i H175.
Resultater via link i venstre marg.
bilde

Lagkonkurranse med ti lag
endre
For barn i alderen 9 (8) til 12 år var det lagkonkurranse under Freidigstafetten. Her var tradisjonell o-løype bare en del av utfordringene. Deltakerne måtte også tegne inn poster riktig på kartet, løpe EKT-sprint, fylle store kar med vann fra Kobberdammen, ta poster uti vannet og enda mye mer.
Laget på bildet fikk flest poeng, men samtlige lag gjorde en super innsats!
bilde

Tambarskjelven er avgjort.
endre
Lørdag stilte i overkant av 100 løpere til sprint og jaktstart hos Børsa IL. Været var ypperlig og arrangementet gikk bra. Hanne Sandstad, Freidig og Tore Bjørseth Berdal, Wing vant hver sin seniorklasse (17-35 år). Se resultater via link i venstre marg.

O-helg i Trøndelag
endre
Første helga i juni (2.-3. juni) arrangerer Børsa il og Freidig henholdsvis "Tambarskjelven" og "Freidigstafetten". Her er det muligheter for dere som har et stykke å kjøre til å få to gode løpstilbud i løpet av ei helg. Vi er litt tidlig ute med å reklamere for arrangementet slik at dere har mulighet til til å prioritere og planlegge dette allerede nå. Vi har ambisjoner om å "friske opp" Freidigstafetten og gi et variert og spennende tilbud for alle og spesielt gutte- og jenteløperne og de aller yngste. Børsa arrangerer "Tambarskjelven" som også vil være et fint løpstilbud for alle.