Adelskalender 2019

Her er oppdatert Adelskalender for Freidigs Tur-Orientering for Trondheim etter sesongen 2019.  Adelskalenderen er rangert etter antall oppnådde årspoeng, basert på innsendte kontrollkort – fra 1968 og fram til i dag. Vi har 859 registrerte deltakere på den fullstendige lista, men det er nok en del usikkerheter på nedre del: Det kan være at ikke alle som var med i begynnelsen har kommet med i regnearket vårt.

Lenken nedenfor viser til en Adelskalender der alle med minimum 10 årspoeng skal være med, i alt 318 personer.

Vi ser fram til ny sesong 2020 med planlagt oppstart i slutten av april!

Adelskalender 2019

Tur-O i Oppdal 2019 er i gang!

Som de to siste sesongene har Freidig også i år turorientering i Oppdal. 50 poster av ulik vanskelighetsgrad er på plass øst for jernbanelinja – i år er kartene Skytebanen og Stortjønna. I fjor ble aktiviteten doblet i forholdt til oppstartsesongen, vi håper på dobling i år også!

Konvoluttene er til salgs hos InterSport og sportsforretningen VPG i Oppdal sentrum, samt hos Axel Bruun i Trondheim.

Prisen er 150 kroner.

For nedlasting av turer fra nett og elektronisk registrering av postbesøk, se https://turorientering.no/oppdal/.

Alle poster er satt ut

Pr. 21. mai er alle poster i årets utgave av Freidigs turorientering på plass.

Vi minner om den «grønne» turen (tilrettelagt for rullestolbrukere) rundt Haukvatnet. Denne kan lastes ned gratis fra turorientering.no (se nedenfor).

God tur!

 Tur-O sesongen er i gang i Bymarka

Den 52. utgaven av Freidigs turorientering er i gang. Som vanlig tilbyr vi 105 poster i ulike deler av Bymarka – i år på kartene Geitfjellet, Bosbergheia og Leinstrandmarka. I tillegg kommer 30 poster tilrettelagt for barn og nybegynnere, i år ved Baklia, Klefstadhaugen og Smistad. Alle disse postene teller med for de som samler på årspoeng.

De etterlengtede konvoluttene med kart, kontrollkort og øvrig informasjon om opplegget er nå til salgs på følgende utsalgssteder i Trondheim:

  • Axel Bruun Sport (Prinsens gt. 30)
  • Hank Sport (Dyre Halses gt.1; Solsiden)
  • Shell Granåsen
  • Scushi Elsykkel (Byåsen Butikksenter)
  • Spar Kyvannet Matsenter (Kyvannsvn. 16)

 

Konvolutten koster i år 325 kroner.

Enkeltturer kan også lastes ned fra nettsiden https://turorientering.no/freidig/, og der kan også postbesøk registreres elektronisk. Merk at for premiering må kontrollkort sendes inn ved sesongslutt. Konvolutten kan også bestilles fra denne nettsiden, men da vil prisen være 375 kroner. På netter vil vi også tilby en grønn tur som er tilrettelagt for rullestol og barnevogn i området rundt Haukvatnet. Dette kartet finnes ikke i konvolutten men kun som fri nedlasting fra nett. Ved nettregistrering får man også registrert poengene for denne turen i totalpoengsummen.

Startdato for årets turorientering er satt til 1. mai. Det kommer oppdatering om når de første postene er satt ut her, og dette vil avhenge av hvordan snøforholdene utvikler seg. Startdato for postene i mer høyereliggende områder er 23. mai.

Freidig vil også i år tilby turorientering i Oppdal. Mer informasjon om dette kommer seinere, og sesongstarten der vil være om lag en måned seinere enn i Trondheim.

Adelskalender 2018

Her er oppdatert Adelskalender for Freidigs Tur-Orientering etter sesongen 2018.

Vi gratulerer Jan Grønbech som førstemann med 50 gjennomførte sesonger!! Vi har 834 registrerte deltakere på den fullstendige lista, men det er nok en del usikkerheter på nedre del: Det kan være at ikke alle som var med i begynnelsen har kommet med i regnearket vårt. Lenken nedenfor viser til en Adelskalender der alle med minimum 10 årspoeng skal være med, i alt 316 personer.

Vi regner med å trykke 2019-årgangen ved påsketider og så er det bare å vente på at postene kommer ut en gang i månedsskiftet april / mai.

Adelskalenderen Freidigs Turorientering 2018