Oppdatering – Mini-Tur-O Smistad  og Grønn tur ved Haukvatnet

Postene til mini-Tur-O ved Smistad er satt ut 15. mai.

Postene H5, H7 & H8 i den grønne turen ved Haukvatnet er på plass igjen 16. mai.

Status pr. 1.mai

Alle tidlig-postene, dvs 1-20 på kartet for Geitfjellet og 66-80 på kartet for Bosbergheia er satt ut.

NB: Strekket 6-7 er krevende – bratt opp fra 6. post og med et stort antall vindfall/rotvelter på kryss og tvers. For dem som ikke er glad i den slags anbefaler vi at runden gås 7-8-9-10-1-2-3-4-5-6 (eller omvendt) slik at det vanskelige strekket unngås.
Post 8 (skrent) var helt skjult under et stort vindfall. Flagget henger ved sti-svingen rett nedenfor skrenten.

Mini-turene fra Klefstadhaugen (K1-K10) og ved Baklia (B1-B10) er også satt ut.

I tillegg er den «grønne» turen (tilrettelagt for rullestolbrukere) rundt Haukvatnet også på plass. Denne er ikke med i konvolutten, men kan lastes ned gratis fra turorientering.no (se nedenfor).

God tur!

 Tur-O sesongen er i gang i Bymarka

Den 52. utgaven av Freidigs turorientering er i gang. Som vanlig tilbyr vi 105 poster i ulike deler av Bymarka – i år på kartene Geitfjellet, Bosbergheia og Leinstrandmarka. I tillegg kommer 30 poster tilrettelagt for barn og nybegynnere, i år ved Baklia, Klefstadhaugen og Smistad. Alle disse postene teller med for de som samler på årspoeng.

De etterlengtede konvoluttene med kart, kontrollkort og øvrig informasjon om opplegget er nå til salgs på følgende utsalgssteder i Trondheim:

  • Axel Bruun Sport (Prinsens gt. 30)
  • Hank Sport (Dyre Halses gt.1; Solsiden)
  • Shell Granåsen
  • Scushi Elsykkel (Byåsen Butikksenter)
  • Spar Kyvannet Matsenter (Kyvannsvn. 16)

 

Konvolutten koster i år 325 kroner.

Enkeltturer kan også lastes ned fra nettsiden https://turorientering.no/freidig/, og der kan også postbesøk registreres elektronisk. Merk at for premiering må kontrollkort sendes inn ved sesongslutt. Konvolutten kan også bestilles fra denne nettsiden, men da vil prisen være 375 kroner. På netter vil vi også tilby en grønn tur som er tilrettelagt for rullestol og barnevogn i området rundt Haukvatnet. Dette kartet finnes ikke i konvolutten men kun som fri nedlasting fra nett. Ved nettregistrering får man også registrert poengene for denne turen i totalpoengsummen.

Startdato for årets turorientering er satt til 1. mai. Det kommer oppdatering om når de første postene er satt ut her, og dette vil avhenge av hvordan snøforholdene utvikler seg. Startdato for postene i mer høyereliggende områder er 23. mai.

Freidig vil også i år tilby turorientering i Oppdal. Mer informasjon om dette kommer seinere, og sesongstarten der vil være om lag en måned seinere enn i Trondheim.

Adelskalender 2018

Her er oppdatert Adelskalender for Freidigs Tur-Orientering etter sesongen 2018.

Vi gratulerer Jan Grønbech som førstemann med 50 gjennomførte sesonger!! Vi har 834 registrerte deltakere på den fullstendige lista, men det er nok en del usikkerheter på nedre del: Det kan være at ikke alle som var med i begynnelsen har kommet med i regnearket vårt. Lenken nedenfor viser til en Adelskalender der alle med minimum 10 årspoeng skal være med, i alt 316 personer.

Vi regner med å trykke 2019-årgangen ved påsketider og så er det bare å vente på at postene kommer ut en gang i månedsskiftet april / mai.

Adelskalenderen Freidigs Turorientering 2018