Om ungdomsgruppa
Ungdomsgruppa i Freidig orientering har en lukket Facebook-gruppe «Freidig-o 13-16» hvor all løpende informasjon om treninger, løp og samlinger gis. Her kan du finne info som vi gir ut ved sesongstart: «Info til utøvere og foreldre».

Datoer for trening og arrangement finner du i sesongplanen for 2021. Første o-tekniske onsdagstrening blir 7. april.

Ønsker du å vite mer eller være med i Freidig orientering, ungdomsgruppa?
Ta kontakt med leder av ungdomsgruppa, Pål Kittilsen (pal.kittilsen @ gmail.com / 957 45 855)


Sommertrening

Ungdomsgruppa har to faste treninger i uka gjennom barmarksesongen (ca påske-høstferien):

  • Mandag kl 18:00. Løpetrening fra Ferista barnehage (fra Nyborg skole til det er bart).
  • Onsdag kl 18:00. O-teknisk trening med oppmøte Ferista barnehage kl 17:55 for felles avreise. 
  • I tillegg oppfordrer vi til å løpe minst ett o-løp hver uke (Sprint-Cup, ungdomsløp, kretsløp etc)

Sommertrening og forberedelser til viktige løp

Selv om Freidig ikke har fellestreninger i sommerferien fins det mange muligheter for å trene o-teknikk. Tips til hvor dere kan finne o-løp/treninger samt hvordan dere kan søke info om kart og terreng som forberedelser før viktige løp finner dere her.

Forslag til treningsplan for 15 og 16 åringene frem til HL finner du her.

God sommer 🙂


Vintertrening 2020/21

All deltagelse på trening registreres i Spond av hensyn til eventuell sporing av Covid-19. Husk derfor påmelding i Spond. Vinterens treningstilbud for 13-16 år er i gang med følgende tilbud:

Mandager kl 17:30 Nyborg skole. Rolig løpetur, 1:00-1:15. Vi fortsetter innendørs med styrke, og kort ballspill. Ytterdøra er låst så kom til rett tid. Husk lykt, refleksvest, utesko med godt grep. Inne trenger du tørt skift, innesko og gjerne en flaske vann.

Fredager kl 18:30 Ranheim friidrettshall. Intervaller på innendørs bane. Vi starter oppvarming (utendørs) kl 18:45, går inn i hallen 19:30 og er klare for å starte intervaller senest 19:35 (oppvarming med løpstøy under). Vi forlater hallen ca 20:10, så evt nedjogg etter dette må gjøres ute. Alle må melde seg på økta på forhånd i Spond, og registrere seg på liste ved inngangen til Ranheimshallen for evt smittesporing. Maks 20 utøvere + trener(e) på hver økt. Rammene for gjennomføring av økta legges ut med link herfra: Ungdomsplan Ranheimshallen 2020/21.

Sett deg inn i planen for økta og møt godt forberedt med drikke og rene sko for å bruke innendørs!